Îmbunătățiri pentru Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport: motoare diesel mild-hybrid și un sistem nou de infotainment

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 26.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar Land Rover introduce o serie de motorizări noi pentru SUV-urile Evoque și Discovery Sport. Ambele modele vor fi disponibile cu două unități diesel mild-hybrid la 48V cu puteri de 165 CP și 200 CP. În plus, britanicii propun niveluri noi de echipare și un sistem multimedia îmbunătățit.

La finalul lunii aprilie, Jaguar Land Rover a introdus un sistem de propulsie plug-in hybrid pentru SUV-urile Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport. Acum, reprezentanții companiei britanice anunță îmbunătățiri noi pentru modelele amintite anterior.

Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport vor fi disponibile din această toamnă cu motorizări diesel mild-hybrid la 48V. Propulsorul de 2.0 litri va fi disponibil în variante de 165 de cai putere și 380 Nm, respectiv 200 CP și 430 Nm. Conform oficialilor Jaguar Land Rover, Range Rover Evoque în versiunea D165 va avea un consum mediu de 6.0 litri/100 de kilometri, în timp ce Discovery Sport echipat cu aceeași motorizare promite un consum mediu de 6.3 litri/100 de kilometri.

În același timp, Evoque va fi disponibil și cu motorul Ingenium pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri care dezvoltă 160 de cai putere și 260 Nm. Același propulsor este utilizat de britanici și pe versiunile plug-in hybrid P300e.

În cazul lui Discovery Sport, britanicii lansează versiunea Black Edition care va fi echipată cu motorul pe benzină de 290 de cai putere.

Standard, propulsorul va fi cuplat la o transmisie automată cu nouă trepte, iar accelerația de la 0 la 100 km/h anunțată de britanici va fi de 7.4 secunde.

Versiunea Black Edition are la bază nivelul de echipare R-Dynamic S, dar plusează cu o serie de accesorii de caroserie vopsite în negru, cu jante din aliaj de 20 de inch și cu sistemul Active Driveline.

Pe lista noutăților, Jaguar Land Rover a trecut și nivelul de echipare Autobiography pentru Evoque. Britanicii propun accesorii de caroserie noi, jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch, faruri matrix cu LED, tapițerie din piele, volan încălzit, plafon panoramic și scaune față ventilate.

Standard, ambele SUV-uri vor fi echipate cu noul sistem de infotainment Pivi Pro care suportă actualizări over-the-air.

Comentarii (2)

  • netam-nissan
    pe cind imbunatatiri si la fiabilitate?
    ca amanta sefului meu avea timp sa scrie un roman autobiographyc cit i-a stat gipanu evocq in servis.
    9 0
  • fiabilitate la englezesti nu o sa vedeti niciodata, incetati sa tot sperati, ca povestea e veche de zeci de ani si niciodata pana acum nu au bifat-o
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru