Discovery Sport

Marti, 02 Martie 2021 | Industrie

Presa britanică: noile generații Evoque și Discovery Sport vor avea doar versiuni electrice și hibride

Viitoarele generații Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport vor fi disponibile doar cu versiuni electrice și hibride, potrivit informațiilor din presa britanică.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport: motoare diesel mild-hybrid și un sistem nou de infotainment

Jaguar Land Rover introduce o serie de motorizări noi pentru SUV-urile Evoque și Discovery Sport. Ambele modele vor fi disponibile cu două unități diesel mild-hybrid la 48V cu puteri de 165 CP și 200 CP. În plus, britanicii propun niveluri noi de echipare și un sistem multimedia îmbunătățit.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Intern

Prețuri pentru Land Rover Discovery Sport plug-in hybrid: de la 50.000 de euro pentru o autonomie electrică de 66 de kilometri

Versiunea plug-in hybrid a lui Land Rover Discovery Sport are un preț de pornire pe piața din România de 49.980 de euro. Sistemul PHEV pregătit de britanici propune 309 cai putere și o autonomie electrică de până la 66 de kilometri.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport primesc versiuni plug-in hybrid: 309 CP și autonomie electrică de până la 66 de kilometri

Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport sunt disponibile în versiuni plug-in hybrid. Ambele modele mizează pe un motor pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri și un motor electric amplasat pe puntea spate. Sistemul PHEV livrează 309 cai putere, iar autonomia comunicată de britanici ajunge până la 66 de kilometri.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Land Rover a prezentat Discovery Sport facelift: mici modificări estetice, tehnologii noi și motorizări mild-hybrid

Land Rover a pregătit o mulțime de noutăți pentru Discovery Sport facelift. Modelul britanicilor primește noua platformă PTA, un design ușor modificat, tehnologii noi pentru interior și motorizări mild-hybrid la 48V.
Vineri, 27 Iulie 2018 | Modele noi

Primele detalii despre Land Rover Discovery Sport facelift: SUV-ul ar putea primi versiune plug-in hybrid

Land Rover Discovery Sport va primi anul viitor un facelift a cărui noutate principală va fi o versiune plug-in hybrid, pe lângă o serie de modificări de design.
Luni, 25 Septembrie 2017 | Modele noi

Land Rover Discovery Sport facelift vine în 2018: SUV-ul va primi o versiune hibridă

Land Rover va dezvălui anul viitor un facelift pentru Discovery Sport, care va primi printre altele și o versiune hibridă bazată pe un propulsor pe benzină de 1.5 litri cu 3 cilindri.
Vineri, 17 Iunie 2016 | O lume nebuna

Demonstraţie de forţă: Land Rover Discovery Sport a tractat un tren de 100 de tone

Un Land Rover Discovery Sport a reuşit performanţa de a tracta un tren de pasageri de 100 de tone pe un pod istoric din Elveţia.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Intern

Prețuri Land Rover Discovery Sport în România: noul SUV britanic pornește de la 37.500 de euro

Noul Land Rover Discovery Sport a fost prezentat oficial în România în cadrul unui eveniment organizat de importatorul Premium Auto. Cel mai nou model din gama Land Rover are un preț de pornire de 37.448 euro, iar vânzările încep în luna martie.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Land Rover Discovery Sport, înlocuitorul lui Freelander, se prezintă

Noul Land Rover Discovery Sport este cea mai nouă mașină construită și lansată de constructorul britanic. Modelul preia numeroase trăsături estetice de la conceptul Discovery Vision şi se mândreşte cu noile motoare Ingenium şi cu un interior cu şapte locuri.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Land Rover Discovery Sport a parcurs 1.2 milioane de kilometri şi a trecut 11.000 de teste

Land Rover Discovery Sport, urmaşul actualului Freelander, va fi dezvăluit în data de 3 Septembrie. Modelul se află în ultima fază de testare şi a parcurs peste 1.2 milioane de kilometri.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Modele noi

Land Rover Discovery Sport, primul teaser al succesorului lui Freelander

Land Rover se pregăteşte să-l înlocuiască pe Freelander cu un nou model ce poartă numele Discovery. Denumirea completă este Land Rover Discovery Sport şi purtătorul ei este un SUV compact complet nou.

Tag-uri similare

Land Rover, modele noi Land Rover, Discovery, Land Rover Discovery Sport, Freelander, Discovery Sport, noutati Land Rover, poze Land Rover, video Land Rover
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru