Land Rover Discovery Sport a parcurs 1.2 milioane de kilometri şi a trecut 11.000 de teste

de Bogdan Mirică
Joi, 07.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover Discovery Sport, urmaşul actualului Freelander, va fi dezvăluit în data de 3 Septembrie. Modelul se află în ultima fază de testare şi a parcurs peste 1.2 milioane de kilometri.

La sfârşitul lunii trecute, Land Rover publica o serie de teasere ale noului Discovery Sport, succesorul popularului Freelander.

Land Rover Discovery Sport, primul teaser al succesorului lui Freelander

SUV-ul britanic este tot mai aproape, după ce oficialii brandului au confirmat că modelul se află în ultima fază de testare şi urmează a fi dezvăluit complet cu ocazia Salonului Auto de la Paris din această toamnă. Primele fotografii şi informaţii vor fi publicate însă mai devreme, în data de 3 septembrie.

Până atunci, Land Rover a publicat un film care încearcă să rezume eforturile depuse de englezi pentru a testa la limită noul Discovery Sport.

Esential 11.000 de teste a trecut Discovery Sport în fazele de testare.
Murray Dietsch, directorul de program Land Rover, a declarat că „prototipurile Discovery Sport au parcurs o distanţă de 750.000 de mile, echivalentul a 1.2 milioane de kilometri, în cele mai dificiele condiţii.”

Un total de 181 de prototipuri au fost construite, toate finalizând peste 11.000 de teste, care au presupus expunere la temperaturi de -36 de grade şi în ape cu o adâncime de 60 de centimetri.

Comentarii (1)

  • SUV= istorie
    cam de prost gust
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru