Land Rover Discovery

Marti, 10 Noiembrie 2020 | Modele noi

Land Rover prezintă Discovery facelift: modificări subtile de design, sistem de infotainment de 11.4 inch și motorizări mild-hybrid

Land Rover a publicat primele imagini și informații despre Discovery facelift, care primește modificări subtile de design, un sistem de infotainment Pivi Pro de 11.4 inch și o gamă de motorizări mild-hybrid.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Land Rover Discovery facelift: modelul debutează în cursul anului și va avea o versiune mild-hybrid

Land Rover va prezenta Discovery facelift în cursul acestui an. SUV-ul constructorului britanic va trece printr-o serie de modificări estetice minore, în timp ce gama de motorizări ar urma să incudă și o versiune mild-hybrid cu sistem electric la 48V.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover anunță deschiderea oficială a fabricii din Slovacia: investiție de 1.4 miliarde de euro și producție de 100.000 de unități în 2020

Grupul britanic Jaguar Land Rover susține că noua sa fabrică din Slovacia va avea o capacitate de producție de 100.000 de unități pe an până în 2020, potrivit directorului uzinei.
Marti, 12 Iunie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover continuă reorganizarea în Marea Britanie: producția Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia

Producția modelului Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia, unde costurile sunt mai scăzute decât în Marea Britanie, potrivit unei decizii a Jaguar Land Rover. Grupul britanic continuă astfel reorganizarea și plănuiește noi concedieri ale angajaților.
Luni, 09 Octombrie 2017 | Modele noi

Un Land Rover Discovery croit după chipul și asemănarea lui Jamie Oliver: visul oricărui chef pasionat de mașini

Land Rover a livrat un Discovery dezvoltat special pentru Jamie Oliver. Modelul britanic vine acum cu o masă specială de gătit, cu o mulțime de compartimente pentru mirodenii și cu un dispozitiv pentru rotisor.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | General

Desfășurare de forțe: Land Rover Discovery a tractat un autotren de 110 tone

Land Rover Discovery a mers în Australia pentru un exercițiu interesant. Modelul britanic a tractat un autotren cu o masă de 110 tone pe o distanță de 16 kilometri.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Gândit pentru iubitorii de off-road: Land Rover Discovery SVX are un V8 de 525 de cai putere

Land Rover a lansat noul Discovery SVX. Modelul constructorului britanic oferă un V8 de 525 de cai putere și o serie de îmbunătățiri gândite pentru a spori abilitățile în off-road.
Luni, 28 August 2017 | General

Land Rover Discovery Sport se întrece cu o sanie trasă de câini în singurul tunel care oferă zăpadă în mijlocul verii

Land Rover promovează noul Discovery Sport printr-o confruntare între crossover-ul său și o sanie trasă de câini.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Siguranta

EuroNCAP face noi ”victime”: Fiat 500 și Ford Ka+ primesc doar trei stele. SUV-urile Audi Q5 și Toyota C-HR nu dezamăgesc

EuroNCAP a publicat ultimele sale rezultate. Au fost testate șase mașini, trei SUV-uri și trei mașini de clasă mică. Toyota C-HR a primit cel mai mare scor pentru protecția pasagerilor adulți.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Economic

Europenii au prins gustul SUV-urilor mari și premium: BMW X5 și Volvo XC90 sunt cele mai populare alegeri

Un studiu recent arată că SUV-urile mari premium sunt tot mai căutate de europeni. Liderul segmentului, adică BMW X5, este amenințat de suedezul Volvo XC90.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | PARIS 2016

O nouă viață: Land Rover Discovery ajunge la a cincea generație și se modernizează serios

Cel mai mare SUV al gamei Land Rover primește începând din această toamnă o nouă generație. Discovery se aliniază la estetica familiei și aduce tehnologie și elemente practice care vor face deliciul familiștilor.
Joi, 15 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Noul Land Rover Discovery face deja o demonstrație de off-road extrem: noi imagini și clipuri cu SUV-ul englez

Land Rover a revenit cu o serie de imagini și clipuri video ale noului Discovery. Printre ele se află și o demonstrație de off-road extrem, dovadă că noua generație Discovery nu va uita de ADN-ul brandului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Prima imagine cu noua generaţie Land Rover Discovery: SUV-ul se inspiră din designul lui Discovery Sport şi Range Rover Sport

Noul Land Rover Discovery va fi dezvăluit în 28 septembrie şi împrumută designul lui Discovery Sport şi Range Rover Sport. SUV-ul cu 7 locuri ar putea folosi un motor diesel mai mic, de 2.0 litri.
Luni, 08 August 2016 | Modele noi

Scandalul clonei chinezești care a copiat Evoque. Land Rover: ”Nu ne temem de plagiat. E greu să copiezi mașinile noastre”

Șeful de design Land Rover declară că nu se teme de copiile chinezești și nici de producătorii actuali care încearcă să fure detalii de design.
Marti, 26 Iulie 2016 | Modele noi

Land Rover ridică ştacheta: Range Rover va primi îmbunătăţiri pentru a concura direct cu Bentley Bentayga

Land Rover va introduce câteva îmbunătăţiri majore pe viitoarea generaţie a lui Range Rover pentru ca SUV-ul britanic să devină un rival de temut pentru Bentley Bentayga.
Luni, 25 Mai 2015 | Industrie

Land Rover vrea să construiască următorul Defender în Europa de Est

Jaguar Land Rover vrea să deschidă o fabrică în Europa de Est pentru a produce următorul Defender, titrează Financial Times. Printre ţările în care ar putea fi localizată fabrica se numără Polonia şi Ungaria, dar nu şi România.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | Industrie

Land Rover Heritage, divizia de vehicule istorice care va avea grijă de modelele clasice ale companiei

Se estimează că aproximativ 70% dintre exemplarele Land Rover produse din 1948 şi până în prezent se află în circulaţie. Prin urmare, constructorul britanic a creat o divizie de recondiţionare, botezată Heritage şi dedicată tuturor maşinilor sale istorice.
Luni, 25 August 2014 | Industrie

Bear Grylls este noul ambasador de marcă al Land Rover

Englezii de la Land Rover au semnat un contract de imagine cu celebrul aventurier Bear Grylss. Britanicul va fi ambasadorul global al mărcii specializate în modele de off-road şi va fi una dintre vedetele prezente la lansarea noului Discovery Sport.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Land Rover Discovery Sport a parcurs 1.2 milioane de kilometri şi a trecut 11.000 de teste

Land Rover Discovery Sport, urmaşul actualului Freelander, va fi dezvăluit în data de 3 Septembrie. Modelul se află în ultima fază de testare şi a parcurs peste 1.2 milioane de kilometri.
Joi, 12 Iunie 2014 | Modele noi

Land Rover Discovery primeşte o serie de îmbunătăţiri

Land Rover aduce o serie de îmbunătăţiri pentru actualul Discovery, în încercarea de a revitaliza vânzările modelului aflat la sfârşit de carieră.

Tag-uri similare

Land Rover, istorie, Land Rover Discovery, Toyota Land Cruiser, Land Rover freelander, reclama Land rover, 20 de ani de Land Rover, anoversarea Land Rover Discovery, britanc, Land Cruiser vs Discovery
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru