Un Land Rover Discovery croit după chipul și asemănarea lui Jamie Oliver: visul oricărui chef pasionat de mașini

de Cornel Șocariciu
Luni, 09.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a livrat un Discovery dezvoltat special pentru Jamie Oliver. Modelul britanic vine acum cu o masă specială de gătit, cu o mulțime de compartimente pentru mirodenii și cu un dispozitiv pentru rotisor.

Jamie Oliver nu mai are nevoie de prezentări. Celebrul chef britanic conduce acum un Land Rover Discovery croit după chipul și asemănarea sa. Reprezentanții diviziei Special Vehicle Operations (SVO) au lucrat alături de Jamie Oliver pentru a da naștere acestui Discovery special.

Logo-ul Land Rover amplasat în grila frontală se deschide pentru a cupla rotisorul sau diverse aparate electrocasnice. Sub capotă, britanicii au amplasat un slow cooker cu o capacitate de 4.7 litri. Tot la exterior, divizia SVO a amplasat pe jante trei dispozitive de câte 5 litri pentru făcut unt și un dispozitiv, tot de 5 litri, pentru preparat înghețată.

Geamurile din spate ascund câteva surprize. În spatele celui din dreapta se află 8 tipuri de plante, iar cel din stânga poate ascunde un compartiment care poate fi "încărcat" cu 11 borcane de mirodenii. Din toată această ecuație nu puteau lipsi dispozitivele speciale pentru ulei de măsline și oțet.

Consola centrală integrează acum un prăjitor de pâine, în timp ce în spatele comenzilor pentru sistemul de climatizare se află trei borcane cu gem și un cuțit.

Toate aceste modificări se încheie cu o masă specială amplasată în portbagaj. Aceasta are o lățime de 1.1 metri și o înălțime de 1.5 metri. Pe suprafața acesteia au fost amplasate două plite pe gaz și o chiuvetă. Un ecran cu o diagonală de 40 de inch este integrat în această zonă de gătit.

Comentarii (4)

  • Parcă ar fi 1 Aprilie!
    :)))
    4 2
  • cat snobism si hipism...
    4 2
  • @LLL ...am impresia ca n-ai inteles despre ce este vorba "in propozitie" si nici care este rostul unor astfel de "experimente". Nici cine e Jamie Oliver si (mai ales) nici ce este SVO.
    2 4
  • Cel mai inutil concept din istoria auto. Mai trebuie sa se lanseze si un Duster WC public si cercul e complet.
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru