Land Rover Discovery Sport se întrece cu o sanie trasă de câini în singurul tunel care oferă zăpadă în mijlocul verii

de Bogdan Mirică
Luni, 28.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover promovează noul Discovery Sport printr-o confruntare între crossover-ul său și o sanie trasă de câini.

Chiar dacă suntem în mijlocul verii, Land Rover s-a gândit să promoveze actuala generație Discovery Sport cu o reeditare a confruntării clasice dintre o mașină și o sanie trasă de câini.

Și pentru că avea nevoie de zăpadă, constructorul britanic a dat o fugă până în Finlanda. Însă, chiar dacă vorbim despre o țară nordică, temperaturile din timpul verii nu permit menținerea unui strat de zăpadă pentru sania trasă de câini.

Finlandezii sunt inventivi, așa că la 35 de metri sub pământ a fost creat un tunel în care temperatura constantă este de -2 grade Celsius. Prin urmare, există mereu un strat de zăpadă.

Urmareste Automarket
Land Rover a strecurat în tunel modelul său Discovery Sport, dar și pe Laura Kaariainen, campioana curselor de sanie trasă de câini pe distanțe medii.
Ideea confruntării a venit după ce Land Rover a aflat că peste 50% dintre clienții săi călătoresc cu câinele în mașină.

Pentru a echilibra balanța, Discovery Sport a avut de traversat o serie de obstacole create din blocuri de gheață. Câștigătorul întrecerii a fost decis la fotografie.

Comentarii (1)

  • Nu ar fi stricat sa spuneti si ca tunelul respectiv face parte din complexul de ski Vesileppis si sa pomeniti si numele celui care a condus masina ...

    Probabil ca, daca si Disco ar fi fost condus de un finlandez, castigatorul nu ar fI fost decis la fotografie ...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru