Land Rover Discovery

Joi, 17 Aprilie 2014 | Modele noi

Land Rover Discovery Sport - primul teaser al SUV-ului care va înlocui Freelander

Land Rover a publicat un teaser care anunţă lansarea unui nou SUV, botezat Discovery Sport. El va înlocui, cel mai probabil, actuala generaţie Freelander.
Marti, 15 Aprilie 2014 | Modele noi

Land Rover Discovery Vision Concept anticipează viitoarea generaţie a SUV-ului britanic

Land Rover a dezvăluit conceptul Discovery Vision, creat pentru a anticipa viitoarea generaţie a SUV-ului, programată să ajungă în showroom-uri la finalul acestui an.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Tehnologie

Land Rover prezintă un nou concept tehnologic: capota ”transparentă”

Englezii de la Land Rover lucrează la o tehnologie care-i va permite şoferului să vadă prin capotă cu ajutorul unui sistem de camere video, care îl va ajuta în off-road.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Land Rover Discovery vine la Frankfurt cu un facelift

Land Rover i-a aplicat lui Discovery 4 o împrospătare estetică subtilă. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Modele noi

OFICIAL: Lista celor 16 SUV-uri pe care Land Rover le pregăteşte până în 2020

Land Rover va avea o gamă compusă din 16 modele până la sfârşitul acestui deceniu. Toate vor fi SUV-uri încadrate în trei categorii: Utilitare, de Recreere şi de Lux.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Modele noi

Land Rover promite 16 modele noi până în 2020

Land Rover promite 16 modele noi până la finalul deceniului. În tot acest timp, gama sa de modele se va împărţi în SUV-uri de lux, SUV-uri de recreere şi SUV-uri utilitare.
Marti, 14 Iunie 2011 | Premii auto

Automarket a fost în juriul concursului de off-road "Cel mai 4x4"

Mitsubishi ASX, Volkswagen Amarok, Volvo XC60 şi Land Rover Discovery sunt câştigătorii ediţiei de anul acesta a concursului "Cel mai 4x4".
Miercuri, 11 Mai 2011 | Modele noi

Primele informaţii despre viitorul Land Rover Discovery

Cea de-a cincea generaţie a lui Land Rover Discovery va fi mai uşoară, mai practică şi cu o capacitate de tractare mai bună. Debutul ar trebui să aibă loc la jumătatea anului 2016.
Marti, 18 Mai 2010 | Video

VIDEO: Americanii testează "titanii" off-road-ului

Publicaţia americană Motor Trend a pus la cale un comparativ între modele premium cu un apetit deschis pentru off-road: Lexus GX460, omologul lui Toyota Land Cruiser, Mercedes GL450 si Land Rover Discovery.
Vineri, 07 Mai 2010 | Video

VIDEO: Reclama amuzanta pentru siguranta lui Land Rover Discovery

Land Rover a gandit o reclama amuzanta pentru a promova siguranta actualului Discovery. Spotul amesteca sabiile ninja cu viata la birou si vestile proaste.
Sambata, 01 Mai 2010 | Tuning

Superchips modifica Land Rover Discovery

Superchips a recalibrat unitatea ECU a lui Land Rover Discovery TDV6. Prin intermediul acestei modificari propulsorul modelului britanic produce 219 cai putere.
Joi, 25 Martie 2010 | Video

VIDEO: Autocar si titanii off-road-ului - Toyota Land Cruiser vs Land Rover Discovery

Britanicii de la Autocar tin sa satisfaca si pasionatii modelelor off-road. Drept urmare au pus la cale un comparativ de senzatie intre doi titani ai segmentului: Toyota Land Cruiser si Land Rover Discovery. Razboiul poate sa inceapa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Reclama care celebreaza 20 de ani de Land Rover Discovery

Land Rover Discovery implineste anul acesta 20 de ani de existenta. Constructorul britanic a creat cu aceasta ocazie un spot publicitar, care incearca sa rezume ceea ce simte un posesor al modelului off-road.
Marti, 06 Octombrie 2009 | Modele noi

Land Rover a anulat productia versiunii Freelander cu sapte locuri

Oficialii Land Rover au decis sa anuleze productia unui SUV cu sapte locuri bazat pe LR2, preferand sa isi concentreze atentia asupra viitorului LRX de serie.

Tag-uri similare

Land Rover, istorie, Land Rover Discovery, Toyota Land Cruiser, Land Rover freelander, reclama Land rover, 20 de ani de Land Rover, anoversarea Land Rover Discovery, britanc, Land Cruiser vs Discovery
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru