VIDEO: Americanii testează "titanii" off-road-ului

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.05.2010
Publicaţia americană Motor Trend a pus la cale un comparativ între modele premium cu un apetit deschis pentru off-road: Lexus GX460, omologul lui Toyota Land Cruiser, Mercedes GL450 si Land Rover Discovery.

Comentarii (19)

  • .marius.
    That Lexus is ugly as hell.
    13 10
  • intretinere
    Super! Super! Oricare din ele....insa dupa un drum de-asta sa nu imi spui ca nu te alegi cu zgarieturi...si ca sa le repari ....cat te costa? Daca ai o masina pe care ai dat atatia bani.....trebuie sa ai un cont gras sa mergi pe drumuri de-astea, si sa ii faci plinul. Oricum, tehnologia exista, masina exista...felicitari constructorilor....
    9 1
  • urat
    Lexus , ca si geamanul Landcruiser , e urat ... da urat nu gluma.
    14 7
  • ^_^
    desenam eu mai bine fata de la lexus
    8 8
  • Au uitat sa puna fiabilitatea:

    JDPower
    Lexus LX 5 stele
    Land Rover 2 stele

    @ La Lexus Romania o revizie la LX 570 este cat la un Passat sau Megane, Avensis etc.
    Ei nu prea fac diferentiere de categorie, preturile sunt cam aceleasi si la un IS si la un LX la consumabile si manopera.
    10 1
  • Victor
    Daca nu au motoare Diesel nici nu merita sa t uiti la ele
    5 9
  • lululu
    miroase a pute
    @ Victor . Daca ar costa benzina ca in state sa vezi tu ce ar merita sa te uiti numai la benzina. Nu dau doi bani pe ce vrajeli spun unii despre diesel cand sunt blocat in trafic de la evacuarile de motoare cu motorina ma sufoc in masina mea, niciodata de la benzinare. Oricat de avansate ar fi motoarele pe motorina suna urat si scot un miros groaznic.
    10 4
  • Victor
    @lululu
    Astea sunt masini de teren iar msinilor de teren li se potrivesc cel mai bine motoarele diesel pt ca au nevoie de cuplu la turatii joase motoarele pe benzina sunt bune pt viteza sau pt masini confortabile care au nevoie sa fie silentioase,fiecare motor cu avantajele si defectele sale dar pt aceste masini ai nevoie de motoase diesel
    10 6
  • @Victor
    Tu te-ai uitat ce cuplu si de la ce turatie au motoarele celor 3?
    4 0
  • Victor
    @gtrazvan
    in tot cazul inferior motoarelor diesel :)
    1 3
  • offroadere
    Nu pun la indoiala calitatea acestor masini...Insa mi ar fi mila sa le duc pe asa stanci. Cum zicea si Hrares un drum ca asta se lasa cu pagube la caroesrie paote chiar articulatii e.t.c. Eu personal as alege tot un patrol sau un landcruiser diesel, cu 3-4000 euro modificari te duci pe unde nici macar bijuteriile astea nu ajung...si parca nici nu te doare la fel in portofel.
    3 2
  • @Victor
    Si totusi tot benzina mare pleaca mai bine, oare de ce?
    3 0
  • serifu
    titanii off-road
    in afara de landcruiser, restul numai titanii off-roadului nu sunt...adevaratii titani sunt pathfinder, patrol, defender si land rover
    2 1
  • Victor
    @gtrazvan
    hai prietene motoarele pe benzina au zvac sunt mai elastice sunt mai sportive da nu sunt la fel de potrivite in off road cum sunt motoarele diesel ce naiba,fiecare motor cu calitatile lui dar io personal pt genul asta de masini prefer un diesel akm fiecare cu cei place
    2 2
  • @Victor
    Cand vb de motoare de capacitate mare cu puteri mari, dieselul in off-road nu mai este un avantaj.
    0 0
  • Victor
    @gtrazvan
    =))))))))))))))))))))))))))))))) tu te auzi ce spui daca este asa atunci spunemi si mie dc oare toate masinile militare(Hummer,URO Vamtac,Panhard,GAZ-Tiger,Otokar Cobra,Eagle, samd),au motoare diesel si dc nu lea u pus motoare pe benzina hai nene zi si mie dc sa nu fie bun in off road un motor mare diesel daca ai de miscat o masina mare si mai ales este mai bun decat un motor pe benzina pentru acest segment
    0 0
  • @Victor
    Eu am facut Off Road cu un G pe benzina si nu a simtit lipsa de nimic, la puteriile astea nu mai conteaza combustibilul pentru ca nu ai cum sa o foloseti pe toata.

    Cele enumerate de tine mai sus din aramata au motoare diesel pentru autonomie si avantajele fiabilitatii in conditiile de folosinta necesare.

    Iar nici una din cele enumerate de tine ((Hummer,URO Vamtac,Panhard,GAZ-Tiger,Otokar Cobra) nu sunt maisni de concurs Off Road din cauza ampatamentului si ecartamentului prea mari.
    desertul nu este OffRoad.
    0 0
  • Victor
    @gtrazvan
    ma bucur ca preferi motorul pe benzina:)dar io tot cred k la o masina de teren i se potriveste mai bine un motor diesel,parerea mea si la masinile de armata au folosit motorul diesel si pt cuplu(fiind masini grele care blindate ajung la 5 tone,si mai au nevoie la o adica sa si tracteze greutati mari in teren greu).
    0 0
  • aro
    .... si ce daca rezista asa bine pe drumurile alea ? cine le cumpara tot la mers la mall le foloseste ca sa-si umfle pipota
    astea nu-s masini de teren daca te doare inima sa le dai pe pietre .... fitze si fitze
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru