Toyota Land Cruiser primește o nouă generație, după 14 ani. Primul teaser cu noul model de teren

de Tiberiu Safta
Miercuri, 14.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat o primă imagine teaser cu viitoarea generație Toyota Land Cruiser pentru piața din Europa. Modelul de teren va primi o generație nouă, prima după 14 ani pe Bătrânul Continent.

Din 2009 și până în prezent, Toyota Land Cruiser a rămas un model neschimbat fundamental pe piața din Europa. De-a lungul acestor 14 ani, modelul de teren al japonezilor a primit o serie de facelift-uri și actualizări relativ minore. Ultima actualizare a modelului a venit în 2020.

Ei bine, iată că acum actuala generație a modelului de teren japonez este pe cale să fie pensionată. Asta pentru că Toyota tocmai a publicat o primă imagine teaser cu mult așteptata generație nouă. Imaginea relevă doar noua siglă a numelui modelului, cu un aspect de inspirație retro.

Despre noul model, Toyota nu a oferit nicio altă informație. Potrivit zvonurilor, noua generație Land Cruiser ar urma să fie identic vizual cu noua generație Lexus GX, recent lansată și despre care puteți afla mai multe aici. Și acel model a fost reînnoit tot după 14 ani.

Deocamdată, nu se știe cu exactitate când va fi lansat noul Toyota Land Cruiser. Cel mai probabil, noul off-roader japonez va fi prezentat la sfârșitul lui 2023 sau în prima jumătate a lui 2024.

via Toyota

Comentarii (10)

  • unu alu
    L-am vazut deja. I-a batut Lexus cu lansarea.
    5 2
  • @unu alu
    exact, nu mai e ceva care sa ne tina in suspans, ca l-am vazut deja in versiunea de lux.

    oricum, o masina legendara.
    0 1
  • Maşină legendară ca dinozaurii...

    Dap, azi sunt versiuni cu mult mai interesante, precum Rivian R1T, mult mai capabilă offroad decât Toyota.
    3 17
  • @maic,
    Cand te duci in offroad cu Rivianu, sa-ti iei eoliana sau macar 2-3 canistre de curent. In caz de urgenta poti sa-i dai drumul la vale, pana jos se incarca!
    9 2
  • Mircea Badea
    sa fie interzis in orase orice suv sau de teren!
    1 7
  • Să-i explici lui Mike ce-i cu off road-ul, sau ce face Land Cruiser-ul este imposibil. Mike este la nivel de AI… crede ca știe tot si ce el știe, toată lumea vrea si dacă nu crezi îți trimite un link… pam, pam!!! El știe Tesla, Rivian, chiar dacă tu vrei tractor pentru stropit pomi fructiferi… văd cu o lasă mai moale Lucid, posibil sa înceapă sa înțeleagă ca-s pe ducă.
    Land Cruiser-ul “vechi” este un etalon de fiabilitate si utilitate, sper sa nu piardă ideea cu noul, este deja plin de prostituție la restul (ecrane, touch si led-uri si alte bălării toate utile).
    PS Mircea, nu are ce caută un LC ca si masina de oraș… dar interzis, nu te umilești tu degeaba?
    5 2
  • @Pike, @Dutz

    FAPTE

    https://youtu.be/eViwzD3nkNI

    Asta la prima căutare "rivian r1t vs toyota land cruiser offroad test", deci nu căutat intenţionat ceva ca să arate bine...

    Deci Rivian a trecut cu uşurinţă acolo unde land cruiser s-a chinuit efectiv să treacă la a doua încercare.

    Măcar informaţi-vă înainte să spuneţi prostii cât casa.

    Sunt video cu Tesla Y făcând offroad cu uşurinţă...

    Maşinile electrice sunt indubitabil mai bune off-road decât termicele... Toată lumea ştie de cuplu instant...
    3 7
  • Seriff
    @Mike, Dutz are dreptate, cine se duce sa faca offroad cu electrica, cine vrea genul asta de masina nici nu se uita la electrica, offroad presupune padure, munti, in zone izolate, unde incarci troaca aia? Vine ursul cu generatorul sa te ajute?
    @Mike degeaba incerci sa convingi oamenii la electrice, nu stiu cine esti sau ce interes ai, fiindca e clar ca esti platit pentru asta, dar nu tine, cifrele vorbesc, 10% atat fac electricele, e plin de Tesla si de Spring pe olx si pe mobile, vor oamenii sa scape de ele fiindca si-au dat seama de ce tepe sunt.
    4 2
  • @Sheriff eşti mult prea îngust.

    Mai reia materiile de liceu cu fizica, partea cu electromagnetismul, ai lacune mari.

    Apoi REPET: deschide bre Youtube şi vezi cum o Tesla model Y care este eminamente un city-SUV family bate cu lejeritate SUV termice consacrate !!!!

    Dar când ai inima plină de ură şi mintea înceţoşată de lipsa cunoştintelor şi a logicii elementare .... ce să mai vezi?
    2 3
  • Seriff
    @Mike, bate la ce? La demaraj poate, ca in rest nu le bate la nimic, oricum sa am orice discutie cu tine nu are sens, pentru ca tu sti una si buna, Tesla e baza, restul sunt praf.
    Tesla nici nu conteaza la vanzari in general, un amarat de Opel Corsa termic o bate de o rupe la vanzari, asa ca despre ce vorbim? Tu nu pricepi ca masinile electrice sunt si vor fi cumparate de maxim 10% din populatie?
    Adica aia care stau la casa si mai au minim inca o masina, atat, restul nu vor cumpara asa ceva, oamenii vor termice , nu electrice, greu de cap mai esti , cifrele vorbesc de la sine.
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru