Land Cruiser

Marti, 14 Noiembrie 2023 | Industrie

Toyota Land Cruiser ar putea primi un motor alimentat cu hidrogen

Potrivit spuselor unui oficial al mărcii japoneze, modelul de teren Land Cruiser ar putea primi un motor termic alimentat cu hidrogen în viitor. Tehnologia este deja testată pe mai multe modele ale constructorului nipon.
Sambata, 21 Octombrie 2023 | Concepte

OFICIAL: Aceasta este prima Toyota Land Cruiser electrică

Toyota a dezvăluit primele imagini oficiale cu noul Land Cruiser Se, un concept electric al modelului de teren. Conceptul prezintă un design complet nou, iar acesta va fi expus publicului larg în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Concepte

Toyota a creat un vehicul care poate merge pe Lună, inspirat de vechiul Land Cruiser

Toyota a publicat imagini oficiale cu noul concept Baby Lunar Cruiser, un vehicul creat special pentru a putea merge pe Lună. Mașina aduce o serie de elemente tehnice neobișnuite, dar și un design inspirat pe alocuri de către vechiul Land Cruiser FJ40.
Miercuri, 02 August 2023 | Modele noi

Noua Toyota Land Cruiser: legenda revine cu un design retro

Toyota a dezvăluit oficial noua generație Land Cruiser. Noul model primește un design retro, inspirat de generațiile mai vechi din urmă cu peste 40 de ani, însă aduce și tehnologie modernă, cum ar fi un motor microhibrid de 330 de cai putere.
Miercuri, 26 Iulie 2023 | Modele noi

O nouă imagine cu viitoarea Toyota Land Cruiser: design inspirat de clasicul FJ62

Toyota a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Land Cruiser. Off-road-erul este pozat alături de clasicul Land Cruiser FJ62, de la care se pare că va prelua mai multe detalii estetice.
Vineri, 07 Iulie 2023 | Modele noi

Toyota publică primul teaser cu viitoarea generație Land Cruiser

Constructorul japonez de automobile a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Land Cruiser. SUV-ul va împărți platforma cu Lexus GX.
Miercuri, 14 Iunie 2023 | Modele noi

Toyota Land Cruiser primește o nouă generație, după 14 ani. Primul teaser cu noul model de teren

Toyota a publicat o primă imagine teaser cu viitoarea generație Toyota Land Cruiser pentru piața din Europa. Modelul de teren va primi o generație nouă, prima după 14 ani pe Bătrânul Continent.
Vineri, 08 Iulie 2022 | Modele noi

Miza pe negru: Toyota prezintă Land Cruiser Matt Black Edition

Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru SUV-ul de teren Land Cruiser, numită Matt Black Edition. Noua ediție este destinată exclusiv pieței europene, iar modelul prezintă accente negre mate la exterior și interior.
Joi, 19 Mai 2022 | Modele noi

Chinezii recidivează: BAIC a lansat un SUV care copiază designul Jeep și Toyota Land Cruiser

Constructorul chinez de automobile BAIC a lansat un SUV care copiază designul modelelor Jeep și al lui Toyota Land Cruiser. Modelul se numește BJ60 și este oferit cu un propulsor hibrid care oferă o autonomie de 1000 de kilometri.
Vineri, 21 Ianuarie 2022 | Industrie

Toyota: Timpul de așteptare pentru noul Land Cruiser ar putea fi de până la 4 ani

Clienții care vor să comande o Toyota Land Cruiser de ultimă generație ar putea aștepta chiar și 4 ani până să o primească. Cel puțin asta susține constructorul japonez de automobile, care a și postat o scuză oficială pe site-ul din Japonia.
Luni, 23 Septembrie 2019 | General

Legendarul Toyota Land Cruiser a fost produs în 10 milioane de unități: modelul nipon de off-road a fost lansat în urmă cu 68 de ani

Toyota Land Cruiser se află pe piață de 68 de ani, iar în tot acest timp, modelul nipon de off-road a fost produs în 10 milioane de unități. Debutul oficial a avut loc în 1 august 1951.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Intern

Noua generație Toyota Land Cruiser este disponibilă pentru pre-comandă: prețul de pornire este de 47.600 de euro cu TVA

Noua generație Toyota Land Cruiser este disponibilă în România. Cea mai accesibilă versiune pleacă de la 47.600 de euro și este echipată cu motorul de 2.8 litri diesel de 177 de cai putere și 420 Nm.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Iunie 2015 | Modele noi

Toyota a lansat două motoare diesel noi pentru Hilux și Land Cruiser

Toyota a anunțat astăzi lansarea a două motoare diesel noi în gamele Hilux și Land Cruiser. Acestea au cilindreea de 2.4 și 2.8 litri și sunt cu 15% mai eficiente decât unitățile pe care le înlocuiesc.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Feature

75 de ani Toyota: cele mai importante momente ale istoriei celui mai mare constructor al lumii

Una din cele mai cunoscute mărci japoneze a împlinit în această toamnă 75 de ani de existenţă. Un moment bun să rememorăm cele mai importante momente din istoria acestei mărci.
Miercuri, 08 August 2012 | O lume nebuna

STUDIU: Animalele de companie au o amprentă de carbon mai mare decât cea a automobilelor

Doi cercetători specializaţi în traiul sustenabil susţin că animalele de companie, îndeosebi câinii şi pisicile, au o amprentă de carbon mai mare decât un automobil pe întreaga durată a vieţii.
Luni, 14 Mai 2012 | Intern

Toyota a deschis un circuit de off-road în Bucureşti

Toyota Bucureşti Nord a deschis primul circuit de off-road din Bucureşti. Aceasta simulează un traseu complex pe teren accidentat şi subliniază capacităţile modelelor Hilux şi Land Cruiser.
Marti, 01 Februarie 2011 | Modele noi

Toyota va lansa o ediţie aniversară a lui Land Cruiser

Cu ocazia aniversării a 60 de ani de la debutul primului Land Cruiser pe piaţă, Toyota va lansa o ediţie specială a lui LC-150. Odată cu aceasta, japonezii vor lansa şi o versiune cu trei uşi a celebrului off-roader.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Intern

Caravana Toyota Experience vine în 17 oraşe din ţară

Toyota va organiza o caravană de prezentare şi testare a modelelor sale în 17 oraşe din ţară în perioada 21 septembrie-21 noiembrie 2010.
Vineri, 12 Februarie 2010 | Analiza Automarket

ANALIZA: Noul VW Touareg versus principalii sai rivali

Automarket va prezinta prima comparatie intre noul Touareg si rivalii sai directi. Pentru un rezultat corect, am creat doua clasamente: unul cu Touareg in segmentul premium si unul cu SUV-ul Volkswagen in segmentul non-premium.
Vineri, 04 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Toyota Land Cruiser incrucisat cu Citroen DS

Ce iese cand "aloiesti" un Land Cruiser cu o caroserie de Citroen DS? Raspuns: un SUV clasic extrem.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Dacia, Citroen, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru