O nouă imagine cu viitoarea Toyota Land Cruiser: design inspirat de clasicul FJ62

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 26.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Land Cruiser. Off-road-erul este pozat alături de clasicul Land Cruiser FJ62, de la care se pare că va prelua mai multe detalii estetice.

Constructorul japonez de automobile continuă campania de promovare a viitorului Land Cruiser. De această dată, Toyota publică o imagine în care noul model este pozat alături de clasicul Land Cruiser FJ62, probabil pentru a scoate în evidență că vor exista câteva asemănări între cele două modele.

Spre exemplu, vedem aceeași formă dreptunghiulară pentru faruri, iar numele constructorului este montat pe mijlocul grilei frontale. Totodată, se poate observa spoilerul față care va integra o serie de elemente din plastic și un scut metalic în partea inferioară.

Din informațiile cunoscute până în acest moment, viitoarea Toyota Land Cruiser și actualul Lexus GX ar putea împărți câteva componente, inclusiv platforma.

Detaliile tehnice sunt necunoscute. Spre exemplu, Lexus GX vine echipat cu un motor V6 dde 3.4 litri, twin-turbo, care dezvoltă 350 CP. Sunt șanse mari ca acest propulsor să se regăsească și sub capota viitorului Land Cruiser.

Debutul este programat pentru data de 2 august 2023. 

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru