Miza pe negru: Toyota prezintă Land Cruiser Matt Black Edition

de Tiberiu Safta
Vineri, 08.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru SUV-ul de teren Land Cruiser, numită Matt Black Edition. Noua ediție este destinată exclusiv pieței europene, iar modelul prezintă accente negre mate la exterior și interior.

Constructorul japonez a prezentat o ediție limitată pentru Land Cruiser. Aceasta se numește Matt Black Edition și, așa cum sugerează numele, noul model aduce accente negre mate la exterior și la interior.

Față de un Land Cruiser standard, noul Matt Black Edition conține accente negre în jurul grilei, farurilor și luminilor de ceață. Carcasele oglinzilor sunt vopsite în negru, la fel și barele de acoperiș și treptele laterale. Exteriorul este completat de jante de 18 inch vopsite în negru mat.

Pentru interior, clienții vor avea de ales între două culori ale tapițeriei scaunelor. Prima opțiune este un negru în combinație cu gri, iar a doua variantă este un negru în combinație cu bronz.

Sub capotă avem motorul diesel de 2.8 litri, turbo, care dezvoltă 204 cai putere și 500 Nm. Acesta este cuplat la o cutie de viteze automată cu 6 trepte și puterea este transmisă către toate roțile.

Noul Toyota Land Cruiser Matt Black Edition este disponibil doar în Europa.

Vânzările vor începe în ultimul trimestru al anului.

via Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru