Toyota publică primul teaser cu viitoarea generație Land Cruiser

de Alexandru Monenciu
Vineri, 07.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Land Cruiser. SUV-ul va împărți platforma cu Lexus GX.

Toyota Land Cruiser este un model cu greutate în industria auto. Vorbim de cea mai longevivă serie din istoria Toyota, prima generație fiind prezentată în 1951.

În urmă cu 4 ani, vânzările globale ale SUV-ului nipon au depășit 10 milioane de unități.

Acum ne pregătim să facem cunoștință cu noua generație Land Cruiser. Data lansării este momentan necunoscută, dar vestea bună este că Toyota a început oficial campania de promovare odată cu publicarea primului teaser oficial.

Știm deja că noua generație Toyota Land Cruiser va împărți platforma TNGA-F cu proaspăt lansatul Lexus GX. Așadar, cele două modele vor avea cam aceleași dimensiuni. Desigur, Land Cruiser va miza pe o identitate proprie.

Cel mai probabil, interiorul va putea găzdui până la 7 pasageri.

Gama de motorizări este, la rândul ei, un mister. Sunt șanse ca Land Cruiser să preia de la Lexus GX unitatea V6, twin-turbo, de 3.4 litri care dezvoltă 354 de cai putere. De asemenea, ar putea primi și o versiune hibrid, cu motor pe benzină de 2.4 litri.

via Toyota

Comentarii (5)

  • 3.4 litri care vor polua la greu.

    Imaginea este perfect exemplificativă !!

    Totul este extrem de fierbinte... nu apă, nu vegetaţie, totul devine deşert.

    Deja anul acesta a bătut recordul la temperatura medie anuală. Cea mai fierbinte din istorie.

    Franţa se aşteaptă la temperaturi cum erau în Spania odată.


    Bine că sunt şi puţine veşti bune...

    Tesla a trecut ca nr 1 cea mai vândută maşină în Australia.
    7 10
  • Și noapte
    Amice, aiurezi grav! Deșertificarea accelerată este susținută în proporție de peste 70% de agricultură. Când se va renunța la milioane de hectare de cereale care înverzesc solul doar 3 luni/an din care oamenii consumă doar 15-20%, atunci poate vom avea temperaturi mai scăzute și precipitații mai dese. Când se va face agricultură regenerativă, atunci vom avea ceea ce ne dorim.
    Codoiul este hrană pentru plante, așa că nu-i baiul emisia acestui gaz care acum este mai scăzut de aproximativ 100 de ori față de perioada dinozaurilor când pământul era verde complet.

    In ceea ce privește ev-urile, deja piața este suprasaturată iar prețurile de revânzare sunt atât de mici că firmele care practică leasingul sunt pe cale să falimenteze in următorii 1-2 ani.
    4 9
  • Și noapte
    Despre noua Toyota: unghiurilor de atac și degajare par a fi mai "slabe" decât pe Lexus ceea ce-i ciudat având în vedere că modelul ăsta se vrea mai off-road decât chestiunea de lux. Să sperăm și la un preț mai așezat
    3 2
  • https://www.hotnews.ro/stiri-mediu-26383504-pamantul-doborat-pentru-treia-oara-intr-saptamana-recordul-temperatura-care-este-acum-cea-mai-calda-din-istorie.htm
    4 2
  • Și zi
    În loc să postezi aiureli (de văzut cum temperaturile au fost modificate pentru a da bine noii agende), mai bine ai vedea exact de ce pământul absoarbe mai multă căldură ( pt că lipsă vegetație).

    Ăsta este viitorul sau vom ajunge ca în filme
    https://youtu.be/fSEtiixgRJI
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru