Toyota va lansa o ediţie aniversară a lui Land Cruiser

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 01.02.2011
Cu ocazia aniversării a 60 de ani de la debutul primului Land Cruiser pe piaţă, Toyota va lansa o ediţie specială a lui LC-150. Odată cu aceasta, japonezii vor lansa şi o versiune cu trei uşi a celebrului off-roader.

Japonezii de la Toyota au anunţat o ediţie aniversară a lui Land Cruiser, care vine cu o serie de elemente opţionale oferite în standard. Pe lângă nivelul de echipare de top oferit de constructorul japonez, Land Cruiser 60th Anniversary beneficiază de climatizare pe trei zone, jante din aliaj de 18 inch, scaune faţă electrice şi încălzite, covoraşe şi sigle speciale, suspensie activă variabilă, sistem audio JBL cu 17 difuzoare. Printre elementele suprinzătoare ale acestui model se numără şi scaunele de pe cel de-al treilea rând, care sunt operate electric.

Pentru moment, cei de la Toyota nu au specificat pieţele pe care va fi disponibilă noua versiune a lui Land Cruiser. Englezii pot deja să comande noul Land Cruiser 60th Anniversay, iar preţul de bază pentru versiunea D-4D este echivalentul a 58.505 euro. Versiunea cu trei uşi a lui Land Cruiser porneşte de la 35.601 euro pe piaţa din Marea Britanie. O mare schimbare este reprezentată de conversia motoarelor la normele Euro 5, lucru care permite comercializarea lui Land Cruiser pe toate pieţele din Europa.

În România, versiunea de bază a lui Toyota Land Cruiser pleacă de la 51.200 de euro cu TVA inclus. Cea mai scumpă versiune diesel a lui Land Cruiser porneşte de la 62.850 euro cu TVA inclus pe piaţa din România.

Dacă modelul aniversar va fi introdus la noi, preţul său ar trebui să fie ceva mai mare decât al versiunii de top, respectiv peste nivelul de 62.850 euro cu TVA inclus, dacă nu vorbim de modelul echipat cu sistemul de direcţie integrală.

Via | ZerCustoms

Comentarii (6)

  • Ivanoff
    @ ZerCustoms @Sebastian Toma
    Draga Sebastian,tin sa te anunt ca dincolo de lumea ta mica unde presupun ca altceva decat masini nemtesti nu exista, exista Toyota Romania ca importator direct si care (ca sa vezi) au chiar si departament de PR, astfel dc ai fi luat legatura cu ei,nu ai mai fost nevoit sa scri ce abereaza cei de la ZerCustoms si ai fi fost "putin mai aproape" de avar si ai fi aflat ca modelul Land Cruiser ce se comercializeaza deja de cel putin un an in Romania are toate acele dotari pe care tu le-ai enumerat a fi intalnite doar pe versiunea aniversala 60...mai putin motorul Euro5 care este oferit doar de o luna.
    Imi pare rau ca sunt nevoit sa fiu atat de ironic,insa vad ca nu se poate altfel cu voi.
    11 2
  • semtex
    The King is dead. Long live the King !
    Am citit in presa internationala ca ultima generatie de Nissan Patrol e mai tare decat Land Cruiser V8... sper sa-l aduca si in Romania
    12 5
  • care a aparut acu cam 2-3 ani in urma nu ?... sa vad Patrolul cu next generation de LC cum o sa fie ... daca faci o comparatie fa-o cum trebuie nu intre generati diferite.
    1 4
  • semtex
    Esti cam incoerent... am dedus mai mult ce vrei sa zici... nu ma refeream la generatii diferite, ci ultimele generatii ale fiecararei marci.

    Nissan Patrol 2010 este la ora actuala cel mai bun offroader de pe piata.
    3 1
  • de asta imi iau
    varianta cu 7 locuri.pentru familie.excelenta masina.
    0 0
  • Victor
    ”dacă nu vorbim de modelul echipat cu sistemul de direcţie integrală”

    Care tractiune integrala taica??Land Cruiser este un tot-teren care vine la serie cu tractiune integrala si nu din aia de SUV ci din ailalta cu reductor,dif.blocabile CV cu rapoarte scurtte plus alte minunatii pe care nu le intalnesti la un X6 care a are tractiune integrala..ca e BMW-eu..
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru