Land Rover Discovery primeşte o serie de îmbunătăţiri

de Bogdan Mirică
Joi, 12.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover aduce o serie de îmbunătăţiri pentru actualul Discovery, în încercarea de a revitaliza vânzările modelului aflat la sfârşit de carieră.

Încercând să ţină în viaţă un Discovery deja perimat, Land Rover a pus la punct o serie de îmbunătăţiri minore pentru SUV-ul său. Se pare că modificările aduse de britanici versiunii 2015 copiază lista de accesorii şi personalizare a modelului aniversar Discovery 25th Edition.

Interiorul noului Discovery poate fi condimentat cu scaune din piele în două tonuri de culoare, Ebony şi Cirrus Windsor. Nu lipsesc lemnul nobil Grand Black Lacquer, volanul îmbrăcat în piele fină, o altă inserţie de lemn Straight Grained Wallnut şi compatibilitate cu Land Rover InControl Apps.

Exteriorul a primit un nou set de jante XXV de 20 de inch, similare cu cele de pe modelul aniversar, cu un finisaj argintiu şi cinci spiţe. Caroseria va putea fi vopsită şi într-una dintre cele patru culori speciale: Montalcino Red, Kaikoura Stone, Aruba şi Yulong.

Esential 340 de cai putere oferă motorul pe benzină disponibil pe noul land Rover Discovery.
Gama de motorizări va fi asigurată de noul propulsor V6 de 3.0 litri, supraalimentat, al colegilor de la Jaguar.
Unitatea oferă 340 de cai putere şi un cuplu motor de 450 Nm. Alături de propulsorul pe benzină, Land Rover oferă şi două versiuni de putere ale dieselului V6 de 3.0 litri, una de 211 şi una de 256 cai putere. Cele trei agregate sunt echipate cu sistem Start-Stop în standard şi o cutie automată cu opt trepte, de provenienţă ZF.

Disponibil deja pentru a fi comandat în mai multe ţări europene, noul Land Rover Discovery promite să fie în garajele clienţilor începând cu luna septembrie.

Comentarii (4)

  • La interior a ajuns la nivelul vechiului Range Rover Sport.
    5 1
  • Discovery model perimat??

    Îcs6 e de valoare, mo..
    2 1
  • Robert
    Admir ce a facut Tata pt Jaguar-Land Rover.Insa nu pot spune acelasi lucru despre renuntarea la xk sau freelander-ul facelift(care arata auperb).Cat despre noul Discovery,am numai cuvinte de lauda(in special partea frontala).
    2 1
  • Iulian
    The BOSS!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru