Bear Grylls este noul ambasador de marcă al Land Rover

de Sebastian Toma
Luni, 25.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Land Rover au semnat un contract de imagine cu celebrul aventurier Bear Grylss. Britanicul va fi ambasadorul global al mărcii specializate în modele de off-road şi va fi una dintre vedetele prezente la lansarea noului Discovery Sport.

Bear Grylls este ambasadorul global al mărcii Land Rover, anunţă un comunicat al mărcii din Solihull. Celebrul temerar britanic va promova noile produse ale mărcii începând cu viitorul Discovery Sport şi va juca şi rolul de mentor pentru concursul de aventură sponsorizat de cei de la Land Rover. Mai precis, câştigătorul Land Rover Next Generation Explorer, Alex Woodford, va merge într-o aventură ”cu multă adrenalină” alături de Bear Grylls în cadrul anului curent. Grylls este aşteptat să apară şi într-un material promoţional alături de un vehicul al mărcii britanice. Aventurierul britanic a semnat contractul cu marca Land Rover la doar câteva luni distanţă după ce marca soră Jaguar l-a ales drept ambasador pe José Mourinho.

"Am folosit vehicule Land Rover pe tot parcursul vieţii mele, atât în cariera militară, cât şi la filmări. Am mers cu ele prin jungle, prin deşert şi prin zăpadă şi nu m-au dezamăgit niciodată. Oferă o fiabilitate înaltă şi te poţi baza mereu pe ele atunci când soarta-ţi este potrivnică şi eşti într-un mediu ostil.

Land Rover a fost întotdeauna o marcă dedicată aventurii, iar aventura a fost mereu în ADN-ul meu. Pentru cele mai dure provocări, Land Rover este întotdeauna prima mea alegere, de aceea sunt şi mândru să fiu asociat acestei mărci", a declarat celebrul aventurier britanic.

Bear este porecla lui Edward Michael Grylls. El are centură neagră cu doi dani în stilul Shotokan şi se mândreşte cu o educaţie aleasă, urmând cursurile celebrului Eton College, unde a fondat un primul club de drumeţii pe munte al instituţiei.

Urmareste Automarket
Următoarea lansare a mărcii Land Rover este programată în data de 3 septembrie şi vizează un model complet nou, numit Discovery Sport.
Acesta va fi prezentat la Salonul Auto de la New York şi este primul membru al noii familii Discovery.

Land Rover Discovery Sport, primul teaser al succesorului lui Freelander

Reprezentanţii mărcii promit un design inspirat de conceptul Discovery Vision. În ciuda concentrării pe partea de design, englezii promit cel mai versatil şi capabil SUV din segmentul compact. Viitorul Discovery Sport este aşteptat să fie înlocuitorul lui Freelander, de unde şi importanţa unei lansări reuşite a acestui model.

Land Rover Discovery Sport a parcurs 1.2 milioane de kilometri şi a trecut 11.000 de teste

Via LandRover

Comentarii (5)

  • asa mai merge... ;)
    9 3
  • Suleyman Cunoscatoru
    Se potrivesc de minune Bear cu Land Rover.
    8 1
  • Mihai M
    Si de-acum poate oficial sa manance anvelope off-road, bull-bar-uri si alte elemente de caroserie.. :)
    14 1
  • @AM Daca mi-ati sters prima postare trebuia s-o stergeti si pe-a doua altfel cine stie ce mai intelege lumea c-am vrut sa spun.
    1 0
  • rotila
    masina mancatorilor de viermi .tare reclama
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru