Land Rover Discovery Sport, primul teaser al succesorului lui Freelander

de Sebastian Toma
Miercuri, 30.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover se pregăteşte să-l înlocuiască pe Freelander cu un nou model ce poartă numele Discovery. Denumirea completă este Land Rover Discovery Sport şi purtătorul ei este un SUV compact complet nou.

Land Rover Discovery Sport, viitorul înlocuitor al lui Freelander, a fost prezentat de reprezentanţii mărcii britanice în cadrul unei mici galerii foto şi a unui clip. Succesorul lui Freelander va fi oferit şi în versiuni cu trei rânduri de scaune şi promite să fie cel mai important model al mărcii din Regatul Unit. Pentru moment, englezii au au prezentat un model camuflat cu o folie specială menită să-i acopere trăsăturile, dar remarcăm cu uşurinţă linii preluate de la conceptul Land Rover Vision, în special la nivelul părţii frontale şi a profilului.

Land Rover prezintă un nou concept tehnologic: capota ”transparentă”

Noul model Land Rover va debuta în 2015 şi este aşteptat să depăşească succesul înregistrat de modelul Evoque al diviziei premium a companiei britanice. La scurtă vreme de la debut, Evoque avea o listă de aşteptare lungă de mai multe luni, fabrica nereuşind să producă suficient de multe unităţi pentru a răspunde rapid la cererile clienţilor.

Respectivul model aborda latura premium a SUV-urilor compacte, ajungând să coste cât un SUV mediu premium dacă era accesorizat generos.

Acesta este conceptul Land Rover Vision, inspiraţia principală a versiunii de serie a lui Discovery Sport.

Urmareste Automarket
Viitorul Discovery Sport este aşteptat să vină cu noi tehnologii, pe care Land Rover le va introduce şi la bordul celorlalte modele din gamă. Vorbim despre capota "transparentă" cu afişaj HUD, scaune pliabile cu configuraţie variabilă, noi funcţii ale sistemului Terrain Response şi sistemul Laser Terrain Scanning.
Toate detaliile despre noul model al Land Rover vor fi publicate în octombrie, când britanicii vor lansa maşina de serie la Salonul Auto de la Paris.

Land Rover a înregistrat denumirea "Landy"

Via LandRover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru