Land Rover a înregistrat denumirea "Landy"

de Sebastian Toma
Marti, 21.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Land Rover au înaintat o cerere de marcă înregistrată pentru numele "Landy". Experţii din industrie se aşteaptă la un SUV de segment B cu această denumire.

Esential 2015 este anul în care va debuta noul Defender, primul model inspirat de conceptul DC 100 de la Land Rover.
Land Rover ar putea aborda nişa SUV-urilor de segment B, titrează englezii de la Autocar. Vestea vine după descoperirea unei cererii de marcă înregistrată a numelui ”Landy”, înaintată de compania Land Rover, în vederea unei potenţiale viitoare game. Această gamă de produse ar putea să includă aproape orice, explică publicaţia britanică, dar un automobil care abordează segmentul SUV-urilor mici este printre cele mai probabile elemente.

Zvonurile privind apariţia unui nou Land Rover sunt întărite de succesul înregistrat de cel mai mic şi cel mai accesibil model al gamei, Evoque. Acesta a ajuns să aibă liste de aşteptare ce se întindeau pe mai multe luni, reiterând succesul înregistrat în trecut cu modelul Discovery, creditat pentru salvarea mărcii Land Rover. În plus, apariţia lui Audi Q1 şi a lui Mercedes-Benz GLA ar putea fi suficient motiv pentru ca englezii să-şi aprobe dezvoltarea unui nou model.

Aşa arată partea frontală a conceptului DC 100.
Designerii Land Rover ar putea să aplice aceleaşi trăsături şi pe viitorul ”Landy”, alături de noul Defender.

Urmareste Automarket
Ideea unui potenţial SUV mic premium de la Land Rover a apărut în 2011, când englezii au prezentat conceptul DC100. Acesta a primit o evoluţie ulterioară, DC 100 Expedition şi Sport, expuse un an mai târziu la Salonul Auto de la New York.
Iniţial, cele două concepte prezentau aspectul posibil al viitorului Defender, programat pentru lansare în 2015. Folosirea anumitor elemente de design pentru un model complet nou nu ar fi exclusă, după cum ne-au demonstrat mai mulţi producători de automobile în ultimii ani.

Via Autocar

Comentarii (5)

  • O veste superba. Inca un lucru sa spun ca Automarket este cel mai renumit site din Romania.

    Prin acest concept british, britanici vor deschide calea din nou, si mai de graba a unui ''stramos''. Ce-i drep cu stramosul tuturor Land Rover-urilor, britanicii au cucerit Africa si India, au intrat in zone fara strazi, au trecut prin desert si au urcat muntii, acolo unde nici o alta masina produsa in Germanica sau in Japonica nu ar fi putut.

    Unele lucruri s-au schimbat in ultimii ani: acolo unde alte automobile au airbag-uri si claxon, aceasta masina de teren cu caroserie de aluminiu si structura de rigidizare are acum o perna groasa, si se vad semnele timide ale tehnicii moderne.

    Succes Land Rover !
    6 10
  • Audi Q1 ?????? Ala cum va mai arata ? O sa reinvie clasa suv-urilor de dimensiuni Pajero Mini, Suzuki Samurai ? Ar fi bine dar ar trebui sa aibe motorizari cat mai mici pentru ca orice om sa isi permita taxele ce vor fi in viitor a unui suv 4x4 ca o a 2-a masina pentru iarna.
    1 2
  • Eu nu pot decat sa-mi exprim speranta ca noul Defender va continua traditia Landy si ca nu va fi un SUV monococa luxos si penibil!
    1 1
  • cel putin chestia aia din poze arata bestial, iar daca ne gandim ca evoque-ul nu s-a indepartat prea mult de concept, sunt sanse sa vedem dementa aia prin coclauri.
    0 0
  • inca ceva, se pare ca britii o au pe regina mama iar pe indieni TATA.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru