Land Rover Discovery Sport - primul teaser al SUV-ului care va înlocui Freelander

de Bogdan Mirică
Joi, 17.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a publicat un teaser care anunţă lansarea unui nou SUV, botezat Discovery Sport. El va înlocui, cel mai probabil, actuala generaţie Freelander.

Odată cu dezvăluirea conceptului Land Rover Discovery Vision Concept, constructorul britanic a anunţat şi intenţiile sale de a extinde substanţial gama de SUV-uri. Mai exact, Land Rover va oferi noi variante de caroserie ale viitorului Discovery, anticipat, după cum vă spuneam, de conceptul Vision.

Asta înseamnă că în următoarele luni am putea vedea conceptul unui viitor Discovery, confirmat şi de un teaser venit din Regatul Britanic. Modelul se va numi Discovery Sport şi va fi un produs premium complet nou, de dimensiuni compacte, primul membru al unei familii extinse Discovery.

Data de lansare a fost fixată pentru 2015, însă detalii suplimentare nu au fost oferit. Oficialii au lăsat doar să se înţeleagă că maşina va prelua linii de design de la Discovery Vision Concept.

Land Rover Discovery Vision Concept - primele imagini şi detalii

Esential 2015 este anul în care va fi dezvăluit noul Land Rover Discovery Sport, înlocuitorul lui Freelander.
„Acest SUV va fi prima materializare a conceptului Discovery Vision, expus aici la New York.
În momentul lansării va fi cel mai capabil şi mai versatil SUV din segmentul său”
, a declarat Gerry McGovern, directorul de design Land Rover.

În ciuda informaţiilor minime, mai multe voci vorbesc despre Discovery Sport ca despre un înlocuitor al deja îmbătrânitului Freelander 2. Pure speculaţii, aceste detalii susţin că SUV-ul va folosi platforma LR-MS într-o variantă extinsă. Gama de motorizări va include o varietate mare de unităţi cu patru cilindri din gama Ingenium.

Comentarii (2)

  • nu pare fiabila, se vede clar
    1 3
  • cu linii de design foarte clare delimiteaza incisiv compozitia structurala exprimand o filosofie traditionala si simplitatea atributelor tipice Rover.

    daca intelegi cum zic
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru