VIDEO: Autocar si titanii off-road-ului - Toyota Land Cruiser vs Land Rover Discovery

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 25.03.2010
Britanicii de la Autocar tin sa satisfaca si pasionatii modelelor off-road. Drept urmare au pus la cale un comparativ de senzatie intre doi titani ai segmentului: Toyota Land Cruiser si Land Rover Discovery. Razboiul poate sa inceapa.

Comentarii (23)

  • Carlos
    Egalitate in offroad?! hai sa fim seriosi ! =))
    Daca ar admite britanicii ca Land Cruiser este masina masina mai buna in offroad, atunci si ultima reduta ar fi pierduta :))
    Pt offroad clasamentul a fost intotdeauna asa:
    1. Toyota Land Cruiser V8
    2. Nissan Patrol
    3. Land Rover Discovery
    4. Mitsubishi Pajero

    Acum cu noul Nissan Patrol nu stiu ce sa zic :) s-ar putea sa fure coroana regelui :D
    14 21
  • Banuiesc ca tu ai testat toate modelele off-road din lume de ai ajuns la concluzia asta
    19 6
  • iti dai seama, s-au gasit toti posesorii de vw tdi sa vorbeasca despre masini.
    4 19
  • @ Carlos
    Mercedes G-Klasse
    Ai auzit de Mercedes G-Klasse ?
    18 5
  • Off Road
    @Carlos
    Spunei ceva la finalul commentului legat de Noul Patrol ceva ce si ai nostri redactori plini de cunostinte mai spuneau in articolul de prezentare a lui,anume ca cei de la Nissan cu Noul Patrol au facut un mare pas inainte dotandu-l cu suspensie independenta pe spate,lucru cat se poate de containdicat pt offroad,deci nu-ti pune prea mari sperante in Patrol.
    Iar pt @Carlos...vb aici de masini nu de utilaje extreme pt offroad in care sa poti sa-ti bagi si familia dc vrei,lucru care in G nu ai cum...
    3 2
  • @automarket
    sunteti penibili mai.. are youtube optiune de adaugare a subtitrarilor! cat poate fi de greu? Daca tot postati stirile in limba engleza, ma loghez naibii pe autocar.uk si aflu acolo tot ce vreau sa aflu. Vad ca inca nu ati gasit diacriticele in optiunile windows'ului.... greu cu munca asta in Romania...
    7 8
  • Multi vorbesc dupa ureche asa cum e si tara asta torul e dupa ureche;un alt exemplu ar fi maneluta...
    0 0
  • AndreiRN
    Fiabilitate
    La fiabilitate nici nu se poate discuta de o competitie.
    Land Rover are probleme majore.
    7 6
  • hi hi hi
    XDRIVE power.Ce draq pe acolo cu xdrive mergi cu 200.Sa nu vai vorbesc de Duster le face praf pe amandoua.
    6 3
  • Toate masinile enumerate de voi sunt bune pe offroad ,dar regele offroad-erelor stock este totusi Defenderul !
    2 5
  • discovery vs landcruiser vs pajero
    salut,

    un test comparativ super cu landcruiser, discovery 4 si pajero prin Romania pe la Babele pe o zapada de 30 cm a fost publicat in Romania de auto bild in noiembrie 2009. Cam tarziu s-au trezit baietii de la autocar. sau la ei probabil ca versiunile cu volan pe dreapta apar mai traziu.
    1 0
  • Carlos
    lucrez in domeniul auto :)
    Nu am pretentia sa fiti de acord cu mine si da, am condus Pajero, am condus Patrol, am condus LC, mai putin discovery. De la Land Rover am condus doar Freelander, o masina intr-adevar remarcabila. Iar opiniile mi le-am format dupa indelungi studii si cursuri de perfectionare :)
    5 3
  • Nu pot sa ma uit!
    Subiectul este foarte interesant insa eu nu pot sa urmaresc un comparativ realizat de Autocar, in special de obositu' asta de acum. Daca imi poate spune cineva scurt cine castiga i-as fi recunoscator.
    4 1
  • ciocu mic!
    carlos, te rog eu, nu mai minti ca porcul pe aici, probabil esti un ciutan de 15 anisor care inca te chinui sa renunti la suzeta, altfel neputandu-mi explica cum poti fi asa de dobitoc...
    2 3
  • Carlos
    @C-G-C
    =)) cica pe sosele asfaltate Land Rover e superior dpdv al stabilitatii si confortului (afirmatie cu care sunt de acord), iar in offroad sunt pe picior de egalitate ... adica o mare gogomanie! :))
    5 2
  • Carlos
    @BurningFlame
    nu eu sunt cel care se afiseaza cu un cap de dovleac in profil :)) oricum mai exerseaza la capitolul insulte ! eu sunt cam nesimtit =))
    3 2
  • @jones
    @jones
    @jones,

    care e pb daca ai vw tdi, eu am golf 5 2.0 tdi, ai vreo problema zi-mi si mie..

    sau tu ai o pisicuta de dinainte sa se descopere petrolul, cu semnu nike pe luneta?
    4 4
  • Pandele Ion
    pentru asta cu Golf TDI
    Este o problema bai. Pentru ca eu nu am bani de masina ta, de fapt nu am bani de nici o masina noua de aia cand vine vorba si de Logan o sa zic ca e un cazan. Eu am un model 1410 TLX cu inbunatatiri ( regina soselelor ) cu care imi fac treaba si voi restul sunteti niste fitzosi. Asa ca eu zic ( si am 110% dreptate ) urmatoarele : Cine are VW are TDI si e manelist, Renault se strica din prima zi ca sunt din plastic, FIAT e cea mai proasta masina, Skoda e o porcarie ruseasca scumpa, Kia, Honda, Toyota etc sunt chinezarii, cazane, dricuri. Exista masina mai buna decat Dacia Berlina, o sa ma intrebi? Da. Sunt SH urile marfa din GermaNEA pe la 1500-2000 de euro gen Opel Record/Omega, BMW ursulet, rechin, urangutan etc, si bineinteles Cielo GPL care e regina suprema.
    3 5
  • .......
    mie land rover imi place
    3 1
  • Excomunicatorul
    Dada
    De acord cu Castravetele.

    De altfel,pe mine nu ma tenteaza masini de genul acesta.:)
    De un X6M mai discutam.
    3 4
  • Vai vai
    Astia de la Autocar sunt cei mai plictisitori oameni,vor sa faca emisiunii interesante,in care subiectul sa fie stric performanta masinilor,dar sunt atat de plicitisitor... PLUS CA DE CELE MAI MULTE ORI FAC TESTE CARE NU NICIO RELEVANTA... compara masini din clase diferite....(nu este vorba de cazul de fata)

    Sunt curios,media varsetelor cititorilor de pe Automarket depaseste 17 ani ?..Vise offroad cu X6, Dacii cu titlul de regine...CLASICA PROBLEMA TDI...Xdrive...'

    Bine zicea cineva mai sus...regele offroad-ului este Defender-ul...Singura masina care a trecut jungla amozoniana ....

    ___STIMA___
    3 1
  • Excomunicatorul
    S-a trezit unul...
    @GreeN

    Taica,eu nu sunt aici pentru a ma certa.In primul rand.In al doilea rand nu am precizat faptul ca X6 ar fi o masina potrivita pentru off-road.Am spus-o pentru ca aceasta este genul de suv,sau cum vrei sa-i mai spui,care ma atrage si ma intereseaza.

    Este fix problema mea.Eu aleg,nu tu.Daca pe tine nu te multumeste calitatea comentariilor,nu le mai citi.Vezi-ti de treaba si...O seara placuta!
    5 1
  • LR4 vs restul
    Am mai citit si presa de pe la noi si pe cea de afara, am aruncat un ochi si pe fisele tehnice.

    Baietii de la Autocar au avut dreptate intr-o privinta: Pe teren accidentat sunt egale, dar cu un plus de confort pentru LR4 care se conduce mai usor.

    La fiabilitate si ei recunosc ca LR mai are de invatat spre deosebire de toyota care poate merge 200.000 de mile fara probleme (Land Cruiser nu are pedala buclucasa).

    Iar pe sosea chiar nu se compara. LC e carutza in comparatie cu LR4. Cu 70 CP mai putini, o treapta de viteza in minus si suspensie spate cu osie nu are cum sa fie mai bun decat Disco4.


    Ar fi bine daca inainte de a posta vreun raspuns, unii s-ar documenta. Pe bune, cat poate fi de greu? Dati-va cu parerea, dar faceti-o avizat ca doar nu aveti 15 ani.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru