Informații despre viitorul Land Rover Discovery facelift: modelul debutează în cursul anului și va avea o versiune mild-hybrid

de Cornel Șocariciu
Luni, 20.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover va prezenta Discovery facelift în cursul acestui an. SUV-ul constructorului britanic va trece printr-o serie de modificări estetice minore, în timp ce gama de motorizări ar urma să incudă și o versiune mild-hybrid cu sistem electric la 48V.

Land Rover pregătește o serie de îmbunătățiri pentru actuala generație Discovery. Conform unor surse apropiate companiei, viitorul Discovery facelift va fi prezentat în cursul anului curent.

Fotografii spion au surprins deja unul dintre prototipuri în timpul testelor, iar confrom unui raport recent, viitorul Discovery facelift va fi echipat cu sistem de propulsie mild-hybrid la 48V. Pentru moment, nu există informații cu privire la debutul unei versiuni plug-in hybrid.

În cazul lui Range Rover Evoque, toate unitățile diesel și benzină echipate cu transmisii automate sunt oferite alături de un astfel de sistem mild-hybird, însă în cazul lui Discovery, tehnologia la 48V ar putea fi introdusă doar pe versiunea echipată cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 300 CP.

În ceea ce privește partea estetică, modificările pregătite de designerii britanici nu vor fi unele majore. Interiorul va suferi și el mici transformări, SUV-ul urmând să beneficieze de cele mai noi tehnologii disponibile în portofoliul mărcii.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru