Land Rover Discovery Sport facelift vine în 2018: SUV-ul va primi o versiune hibridă

de Daniel Popescu
Luni, 25.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover va dezvălui anul viitor un facelift pentru Discovery Sport, care va primi printre altele și o versiune hibridă bazată pe un propulsor pe benzină de 1.5 litri cu 3 cilindri.

Land Rover Discovery Sport va primi un facelift pe parcursul anului viitor. Primele informații și imagini suprinse în timpul testelor indică faptul că noutățile de natură estetică vor fi mai degrabă minore, astfel că noutatea principală va fi reprezentată de apariția unei versiuni hibride.

Astfel, pe lângă versiunea pe benzină cu motor cu 4 cilindri de 2.0 litri, în ofertă își va face apariția și o versiune hibridă bazată pe un motor pe benzină cu 3 cilindri de 1.5 litri, care de altfel va fi disponibil și pe viitoarea variantă plug-in hybrid pentru Range Rover Evoque.

Cu ajutorul acestui sistem hibrid, Land Rover Discovery Sport va avea o autonomie electrică de circa 50 de kilometri, pe lângă reducerea consumului de carburant.

Lansarea face parte dintr-o strategie mai amplă a celor de la Land Rover, care își propun ca până în 2020 să ofere o variantă electrificată pentru fiecare model din gama.

Nu în ultimul rând, Land Rover Discovery Sport urmează să primească câteva îmbunătățiri și la interior, despre care nu există însă alte informații.

Totuși, este de așteptat ca actuala consola centrală să fie păstrată.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru