Ineos pregătește 3 modele noi, inclusiv unul electric pentru off-road

de Tiberiu Safta
Joi, 09.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Britanicii de la Ineos își vor extinde gama cu 3 modele noi în viitorul apropiat. Unul dintre acestea va fi un nou model de teren electric, plasat în gamă sub Grenadier.

Constructorul britanic Ineos și-a anunțat intenția de a-și mări gama de modele în viitorul apropiat. În prezent, marca produce modelul de teren Grenadier și este disponibil pe mai multe piețe din Europa, inclusiv la noi în România.

Potrivit publicației britanice Autocar, Ineos pregătește din acest moment 3 modele noi. Primul dintre ele va fi un model electric, de dimensiuni mici și care va fi plasat în gamă sub Grenadier. Noul model va fi bazat pe o platformă nouă, dedicată și va avea un aspect similar cu fratele său mai mare.

Din informațiile de până acum, Ineos dorește ca viitorul lor model cu zero emisii să ofere o autonomie de circa 400 de kilometri. Mai mult, propulsorul va fi unul simplu și nu va beneficia de tehnologie de vectorizare a cuplului sau de motoare mai mici.

Cel de-al doilea model va fi unul urban, care promite să fie un rival direct pentru Jeep Avenger. Deocamdată, nu se știe niciun alt detaliu despre acest model.

Al treilea model din portofoliu va fi un SUV de lux, bazat pe Grenadier.

Cu acest model, Ineos se va concentra mai mult asupra performanțelor pe asfalt și promite să fie cel mai puternic model al mărcii.

Inițial, constructorul britanic își dorea să lanseze și o versiune cu hidrogen a lui Grenadier. Însă, lansarea acesteia a fost amânată din cauza lipsei infrastructurii necesare.

via Autocar

Comentarii (4)

  • Tot cu maşină de oier prin centrul Londrei
    2 2
  • Tot cu autobuzul prin Vaslui?
    1 1
  • Da, da, dar măcar e proprietate proprie şi îl conduc eu (deci am permis cât juma de alfabet) ;)

    Tu? Tot cu SH în Bucale ?
    1 4
  • Deci n-ai renuntat la Diesel. Ha ha ha.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru