Informații despre viitorul BMW X2 facelift: modificări exterioare minore și îmbunătățiri pentru interior

de Cornel Șocariciu
Sambata, 25.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW pregătește o serie de îmbunătățiri pentru actuala generație X2. Viitorul X2 facelift ar urma să fie lansat în prima parte a anului viitor și va miza pe modificări exterioare minore și pe o serie de îmbunătățiri la nivelul habitaclului.

BMW X2 a fost prezentat la finalul anului 2017, iar debutul comercial a avut loc în primăvara anului 2018. Între timp, inginerii, tehnicienii și designerii constructorului german au demarat proiectul pentru viitorul X2 facelift.

Unul dintre prototipurile de teste a fost deja surprins în timpul unor sesiuni desfășurate pe drumurile publice. Conform primelor rapoarte, viitorul X2 facelift va miza pe mici modificări estetice și pe o serie de îmbunătățiri la interior. 

În partea frontală, la fel ca în cazul lui X1 facelift, designerii ar urma să înlocuiască luminile de ceață de formă rotundă cu o bandă cu LED-uri amplasată ceva mai jos la nivelul spoilerului. Grila frontală ar urma să ocupe o suprafață mai mare, în timp ce prizele de aer vor avea și ele un design nou.

Pentru partea din spate, designerii vor miza pe stopuri ușor modificate și vor introduce terminații noi dedicate sistemului de evacuare. De asemenea, nemții vor pregăti mai multe nuanțe pentru caroserie și, bineînțeles, o gamă extinsă de jante.

În ceea ce privește interiorul, nemții vor veni cu cea mai recentă versiune a sistemului de infotainment, cu noile variante pentru instrumentarul de bord, dar și cu opționale noi pentru accesorii.

Gama de motorizări va fi preluată de pe actualul X1 facelift, SUV-ul fiind disponibil atât cu propulsoare diesel, cât și cu unități pe benzină. Din oferta nemților nu va lipsi nici varianta plug-in hybrid.

Conform primelor rapoarte, viitorul X2 facelift ar urma să fie lansat în prima parte a anului viitor.

Via | Autocar

Comentarii (2)

  • andrei
    cred ca e singurul suv care imi place. imi mai placea vechiul gla. asta nou nu. x2-ul insa e agresiv. faza e ca din ce am citit e cam rigid, suspensia cam lasa de dorit daca vrei comfort. bine, bmw mereu e mai rigid. problema sa mare e ca e mult prea scump.
    4 1
  • fan skoda
    BMW-urile sunt foarte agresive. Cei doi rinichi pe post de grila nu arata rau la toate modelele lor.
    La BMW X7 M si Seria 8 imi place. Sunt cateva modele care chiar arata foarte bine.
    Cel mai bine arata modelele M, grila este neagra si agresiva, si chiar arata bine
    Grila de M arata foarte bine si agresiv.

    "Grila frontală ar urma să ocupe o suprafață mai mare"

    Sper sa nu fie uriasa. Sa vedem cum arata, pretul, date tehnice...

    X2 arata destul de bine.

    PS: Grila M neagra de la BMW X7 M, arata grozav !

    @andrei

    BMW este pentru performante, sportivitate.
    Mercedes este pentru confort.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru