Informații despre viitorul Porsche 911 Targa: modelul va fi lansat în cursul anului și va primi și versiune GTS

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 08.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche va lansa noul 911 Targa în cursul anului curent, debutul comercial fiind programat pentru prima parte a anului 2021. Cu excepția plafonului, noua variantă va prelua elementele de design și de interior disponibile în prezent pe coupe-ul 911.

În cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din noiembrie 2018, Porsche a prezentat noua generație 911 (foto). Coupe-ul producătorului german păstrează în continuare caracteristicile estetice ale predecesorilor săi, dar plusează la interior și tehnologie. La jumătatea anului trecut, nemții au lansat versiunea 911 Cabrio.

Acum, inginerii și tehnicienii producătorului din Stuttgart fac ultimele teste cu prototipurile viitorului 911 Targa, modelul fiind surprins în timpul unei sesiuni în zona de nord a Europei.

Conform surselor, noul 911 Targa va fi lansat în cursul anului curent, debutul comercial urmând să aibă loc în prima parte a anului 2021. Cu excepția plafaonului, noua versiune pregătită de nemți va oferi aceleași elemente estetice și de interior disponibile în prezent pe coupe-ul 911.

În momentul lansării, nemții vor pregăti motorul boxer de 3.0 litri cu șase cilindri în varianta de 385 de cai putere și 450 Nm. Ulterior, gama 911 Targa va primi și o variantă GTS cu până la 460 de cai putere.

Versiunea Targa Turbo nu face parte din planurile producătorului german.

Via | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru