Informații neoficiale despre viitorul BMW M2 Coupe: modelul ar putea avea peste 420 de cai putere

de Daniel Popescu, Foto: BMW
Luni, 09.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul BMW M2 Coupe ar putea avea un motor bi-turbo de 3.0 litri și peste 420 de cai putere, potrivit publicației britanice Autocar, care susține că lansare este programată în 2022.

Publicația britanică Autocar a publicat o serie de informații neoficiale cu privire la viitorul BMW M2 Coupe.

Sursa citată susține că modelul va utiliza o versiune mai puțin impresionantă a motorului de 3.0 litri disponibil pe X3 M și X4 M și că va oferi cel puțin 420 de cai putere și un cuplu maxim de 406 Nm.

Prin aceste cifre, modelul va oferi un nivel de performanțe apropiat de cel al actualului în ciuda unei anticipate creșteri a dimensiunilor.

De asemenea, sursa citată susține că BMW M2 va folosi platforma CLAR, ceea ce va permite inclusiv adoptarea unei versiuni mild-hybrid. Între timp, clienții vor putea alege între o cutie de viteze manuală cu 6 trepte și o cutie de viteze automată cu 8 trepte cu puterea transmise punții spate, în contextul în care germanii nu plaiesc o versiune cu tracțiune integrală.

Autocar anticipează că noul M2 Coupe va fi disponibil pe piața europeană în cursul anului 2022, în timp ce eventuala versiune mild-hybrid ar urma să fie disponibilă împreună cu un facelift programat pentru 2025 sau 2026.

Via Autocar, Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru