Informații neoficiale: Mitsubishi Eclipse Cross facelift va avea versiune plug-in hybrid și va fi prezentat în iunie

de Daniel Popescu, Foto: Mitsubishi
Vineri, 05.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi va lansa la jumătatea lunii iunie Eclipse Cross facelift, care va primi și o versiune plug-in hybrid, potrivit unor informații neoficiale.

Mitsubishi este pe punctul de a actualiza gama de modele disponibilă pe piața europeană prin prezentarea unui facelift pentru Eclipse Cross. Potrivit publicației franceze L'Automobile Magazine, Eclipse Cross facelift va fi prezentat oficial la jumătatea lunii iunie.

Sursa citată menționează că SUV-ul compact va crește ușor în dimensiuni și va avea o partea frontală mai proeminentă, în timp ce interiorul va fi la rândul său restilizat.

Marea noutate va fi însă introducerea unei versiuni plug-in hybrid, însă nu este clar dacă aceasta va fi împrumutată sau nu de la Outlander PHEV.

Pe piața europeană, Eclipse Cross a înregistrat vânzări de circa 27.000 de unități atât în 2018, cât și 2019.

Informațiile vin în contextul în care viitorul celor de la Mitsubishi în Europa era incert ca urmare a ultimelor schimbări din cadrul Alianței pe care japonezii o au cu Renault și Nissan. Conform celui mai recent plan, Mitsubishi va contribui în cadrul Alianței în special cu sistemul plug-in hybrid dezvoltat pentru Outlander.

Totuși, L'Automobile Magazine susține că Mitsubishi va rămâne în continuare pe piața europeană, chiar dacă vânzările de 170.000 de unități în 2019 reprezintă mai puțin de 20% din vânzările globale ale mărcii, care au atins anul trecut aproape 1.13 milioane de unități.

Via L'Automobile Magazine

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    Doua variante posibile:

    1) Daca va utiliza vechea platforma a modelului Outlander PHEV (cu autonomie de 45 km WLTP, cu baterie de acumulatoare avand o capacitate de 13,8 kWh) probabil va reusi sa ajunga la o autonomie pur electrica de circa 50-55 km WLTP

    2) Daca va utiliza noua platforma prevazuta pentru Outlander PHEV (ceea ce este insa putin probabil) ar putea ajunge la o autonomie pur electrica de circa 100 km WLTP

    Sa vedem concret ceea ce se va intampla curand si ...preturile variantelor de echipare.

    In Spania s-au prezentat deja preturite pentru RENAULT Clio si Captur variantele E-Tech

    Renault Clio și Captur E-Tech: prețurile lor pentru Spania
    • CLIO E-TECH Intens 140cv (104kW): 21.533,51 euro
    • CLIO E-TECH Zen 140cv (104kW): 22.482,12 euro
    • CLIO E-TECH sl Ediție 140 CP (104 kW): 23.970,11 euro
    • CAPTUR E-TECH Plug-in Zen 160 CP (117kW): 31.024,16 euro
    • CAPTUR E-TECH Plug-in Sl Edition 160 CP (117kW): 32.306,65 euro

    https://www.autopista.es/novedades-coches/articulo/renault-clio-y-captur-e-tech-precios-y-datos-de-los-nuevos-hibridos-ya-a-la-venta
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru