Informații neoficiale noi despre BMW M5: motor hibrid preluat de la XM și variantă break

de Tiberiu Safta
Luni, 19.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut mai multe informații neoficiale noi despre viitorul BMW M5. Noul model de performanță ar urma să primească un motor hibrid preluat de la XM, care va dezvolta 718 cai putere.

Potrivit unor informații neoficiale noi, viitorul BMW M5 va avea un motor V8 hibrid cu încărcare la priză preluat de la modelul XM. În cazul noului model de performanță, care poartă numele de cod G90, motorul va dezvolta 718 cai putere.

Alături de asta, noul BMW M5 ar urma să cântărească 2435 de kilograme, ceea ce îl va face mai greu cu 453 de kilograme față de actuala generație a modelului de performanță. Bineînțeles, greutatea mai mare se datorează bateriei și a sistemului hibrid cu încărcare la priză. Acumulatorul viitorului M5 ar urma să aibă o capacitate de 18.6 kWh.

Noul BMW M5 va crește și în dimensiuni față de Seria 5 obișnuit. Astfel, viitorul model va fi mai lung cu 36 de milimetri și mai lat cu 70 de milimetri. Inclusiv ampatamentul va fi mai mare.

Din informațiile neoficiale, noul BMW M5 ar urma să intre în producție din luna iulie. În noiembrie, va fi lansată și versiunea break M5 Touring.

via Bimmer Post

Comentarii (3)

  • Fain mai lucram cu incalzirea globala
    2.5 tone ... sunt drumurile proiectate pt dublarea greutatii masinilor?
    5 0
  • Diana Șosoacă
    Greutate mare = măreţie
    Greutate mică = slăbiciune
    2 1
  • La BMW nu se pune problema, ca sunt speciale. Mai ales ca se face reclama la drift. Suntem proiectati sa inghitim mizerii de la anvelope, praf de placute de frana si zgomot de evacuari modificate de cocalari?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru