Istoria BMW în sporturile cu motor, recreată prin picturi cu cafea în direct în Bucureşti în perioada 7 noiembrie - 7 decembrie

de Daniel Popescu
Luni, 07.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pictorul Adrian Mitu va realiza în direct în centrul comercial ParkLake din Bucureşti 30 de picturi pentru a marca istoria BMW în sporturile cu motor. Evenimentul va avea loc între 7 noiembrie - 7 decembrie.

BMW România pregăteşte un eveniment special pentru a marca 100 de ani de existenţă a brandului german. Pictorul Adrian Mitu a fost invitat să realizeze în direct 30 de picturi care evidenţiază câteva dintre cele mai importante momente ale celor de la BMW în lumea sporturilor cu motor.

Evenimentul va avea loc zilnic în centrul comercial ParkLake din Bucureşti în perioada 7 noiembrie - 7 decembrie, iar în fiecare zi vor fi create cu cafea diverse modele care au făcut istorie pentru constructorul german.

Prima zi îi va fi dedicată lui BMW 315, pentru ca ulterior să fie rememoraţi şi doi piloţi români, Petre Cristea şi Marin Dumitrescu, ultimul dintre aceştia urmând să fie invitat special la eveniment. Nu vor lipsi modele de legendâ precum BMW 3.0 CSL, BMW M1 ProCar, BMW M3 E30 DTM sau cele cu care germanii au câştigat în Formula 1 (1983) şi Cursa de 24 de ore de la Le Mans (1999).

Urmareste Automarket
Alţi piloţi români care vor fi în centrul atenţiei pictorului sunt Alexandru Papană, care a obţinut un record pe ruta Bucureşti - Braşov cu un BMW 328 sau titlul obţinut de Laurenţiu Borbely în Campionatul Naţional de Raliuri cu un BMW 2002.

Ulterior, în perioada 8-11 decembrie, centrul comercial va găzdui toate picturile realizate pe parcursul celor 30 de zile.

Pictorul Adrian Mitu s-a remarcat în ultima perioadă prin lucrările sale în cafea din lumea auto. În prezent, el este artistul oficial al Concursului de Eleganţă de la Sinaia, iar unele opere sunt expuse la Ţiriac Collection.

"Este un proiect influenţat puternic de automobile şi cafea. Efectul de cafea asupra mea este o combinaţie de stări: energie, creativitate şi nostalgie. Astfel a venit ideea de a sărbători trecutul unei lumi unde energia este decisivă, de a sărbătorii un brand cu un caracter plin de energie şi mai ales să-i sărbătorim poveştile, legendele şi pe oamenii din spatele lor", explică el.

Evenimentul este organizat de dealerul BMW Auto Cobalcescu.

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru