Italienii se grăbesc: Alfa Romeo Giulia va avea și o variantă break din 2017

de Bogdan Mirică, Foto prelucrare digitală: XTomi Design
Joi, 27.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo lucrează de zor la o nouă variantă de caroserie a modelului Giulia. Este vorba despre un break, programat să apară în 2017.

După ce am așteptat aproape un an și jumătate până când Alfa Romeo Giulia a ajuns și la noi în țară, italienii ne ademenesc cu un nou model bazat pe deja celebrul sedan. Este vorba despre varianta break a modelului Giulia, promis de peninsulari chiar de anul viitor.

Surse neoficiale au declarat pentru o importantă publicație europeană că Alfa Romeo Giulia va avea o variantă familistă chiar de anul viitor, pentru a ajuta vânzările în Europa de Vest, mare amatoare de astfel de caroserii. Statisticile spun că 42% din vânzările segmentului mediu premium sunt reprezentate de caroserii break.

Baia de mulțime pe care a făcut-o modelul italian în momentul lansării s-a oglindit și în vânzări, luna septembrie plasând Giulia pe locul patru în topul vânzărilor din segment, după rivalii germani de la Mercedes, Audi și BMW.

Noul derivat de caroserie ar urma să beneficieze de un posterior ceva mai alungit, de stopuri și spoiler nou și de o linie a plafonului ceva mai înălțată.

Comentarii (8)

  • Foamea de bani....
    10 17
  • Poate vor reuși să incomode tripleta germană.
    9 2
  • @Scorpionul.frustrant
    Tu vezi-ti de petardele tale hitleriste, alea care poseda osie pe spate ca la masinile cu care fosta ''Germanie Nazista'' a luptat in razboi. Lasa Alfa, ca in afara de Mito totul este premium nu doar ca denumire, ci si ca perceptie.

    @LR nu te-ai saturat de aberat calaule ?
    5 10
  • Adrian
    În septembrie s-au vândut 1718 Giulia, pe locul 4 după: Mercedes C class (4,300 mașini), BMW 3 series (3,033 mașini), și Audi A4 (2,091 mașini) și înaintea celor de la Jaguar care au vândut 845 XE-uri. Giulia are toate șansele să revitalizeze Alfa, mașina este excelentă, toate review-urile o dau ca un competitor puternic pentru serie 3 (Clarkson spune chiar că e mai bună decât serie 3). Dacă Stelvio o să arate bine și o să aibă parte de aceleași review-uri bune s-ar putea ca Alfa să se ducă din nou la peste 150.000 - 200.000 de mașini, cât vindeau prin 2001. Giulietta s-a vândut mai bine anul ăsta decât anul trecut, deci, lucrurile încep să se îndrepte pentru Alfa.
    10 0
  • @Mădălescu:
    Te las pe tine. Poftă bună în continuare.
    6 3
  • @@Scorpionul.frustrant by mascadresc idiotescu
    Vezi ca iar faci record la manute rosii iar....ai vrea tu o hitlerista ca a mea dar iti pute mana a bara de RATB si asa vei ramane mereu !
    6 5
  • @coropisnita.impaiata
    Bai oligarhule. Tu stii care-i diferenta dintre noi doi ? Tu te vinzi singur ducandu-te la scarbici , eu testez masini. Acum eu ma bag la somn, ti-eti suna alarma. Vezi sa nu intarzii ca iar nu-ti ma da tac-tu bani de Carpati la bucata :))))
    4 8
  • @@coropisnita.impaiata by mascarescu complexescu
    Dar tu stii care e diferenta dintre noi doi ?
    Cum ai spus si tu, ca testezi masini.... dar eu le si cumpar mai saracie care imi plac !!! :))) Tu ramai cu testele....eu cu masinile !
    6 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru