Jaguar anunță o nouă variantă Black pentru SUV-ul electric I-Pace

de Alexandru Monenciu
Marti, 20.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar I-Pace poate fi comandat într-o nouă variantă Black. Aceasta este bazată pe nivelul de echipare HSE și propune mai multe dotări în standard care în cazul celorlalte variante sunt incluse pe lista de opționale.

Constructorul britanic de automobile extinde gama I-Pace odată cu lansarea noii variante Black. Aceasta este bazată pe nivelul de echipare HSE, însă lista de dotări include unele echipamente care în mod normal sunt opționale în cazul variantelor S, SE și HSE.

Menționăm aici grila frontală, capacele oglinzilor și emblemele vopsite în negru cu aspect lucios, un set de jante negre cu diametrul de 20 de inch, plafon panoramic și geamuri spate fumurii.

Noul Jaguar I-Pace Black poate fi vopsit în orice culoare exterioară din oferta britanicilor, inclusiv în culorile Aruba sau Negru Farallon Pearl. Pentru interior, Jaguar a pregătit piele Ebony și ornamente negre.

Noua variantă este echipată cu două motoare electrice, capabile de 400 CP și 696 Nm cuplu. În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 4.8 secunde.

Mulțumită unui acumulator cu capacitatea de 90 kWh, autonomia anunțată de producător este de până la 470 de kilometri. Dacă se utilizează o stație de încărcare de 100 kW, cel de la volan trebuie să aștepte 15 minute pentru o autonomie de 127 de kilometri.

via Jaguar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru