Jaguar continuă ofensiva SUV-urilor: J-Pace va fi lansat în 2021 ca rival pentru Porsche Cayenne

de Daniel Popescu
Marti, 10.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar va lansa în 2021 noul SUV J-Pace care va împrumuta tehnologii din gama Range Rover și va fi poziționat pe piață ca rival pentru Porsche Cayenne.

Creșterea popularității SUV-urilor a schimbat radical gama de modele oferită de Jaguar în ultimii trei ani, iar constructorul britanic va continua să mizeze pe acest segment profitabil pentru a-și crește cota de piață.

Potrivit unor informații dezvăluite de publicația britanică Autocar, Jaguar dezvoltă în prezent un nou SUV pe nume J-Pace și a programat deja și anul lansării: 2021. Noul SUV va avea numeroase elemente specifice segmentului de lux și cel mai probabil va împrumuta arhitectura și o serie de tehnologii, inclusiv sistemul de propulsie, de la gama Range Rover a celor de la Land Rover.

Miza va fi reprezentată în special de piața din China, însă principalul rival va fi Porsche Cayenne. În plus, se anticipează că noul J-Pace va beneficia de un design nou în gama constructorului.

Jaguar J-Pace va deveni astfel al patrulea SUV al producătorului britanic. Startul a fost dat cu numai trei ani în urmă de Jaguar F-Pace, care a fost urmat de Jaguar E-Pace și, din luna martie, de Jaguar I-Pace, primul model electric al companiei, care a devenit disponibil inclusiv pe piața din România.

F-Pace și E-Pace au fost adresate însă unui public țintă care este mai sensibil la preț, în timp ce J-Pace are rolul de a oferi o gamă de dotări și performanțe semnificativ mai bune pentru a atrage clienții interesați de modele de lux.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru