Jaguar XE și XF R-Dynamic Black: 204 CP și o serie de elemente vopsite în negru

de Alexandru Monenciu
Joi, 26.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar XE și XF (inclusiv XF Sportbrake) au primit nivelul de echipare R-Dynamic Black. Acestea pot fi deja comandate pe piața din Marea Britanie și includ, printre altele, mai multe elemente de caroserie vopsite în negru.

În urmă cu ceva timp, Jaguar F-Pace, E-Pace și I-Pace au primit nivelul de echipare R-Dynamic Black. Acum a venit momentul ca și modelele XE și XF (inclusiv XF Sportbrake) să poată fi comandate cu acest pachet care accentuează sportivitatea.

Lista cu noutăți include jante negre cu diametrul de 19 inch, etriere vopsite în roșu și mai multe elemente de caroserie, inclusiv grila frontală, finisate în negru. Aceeași temă se continuă și la interior.

Tot aici, pasagerii vor regăsi cea mai recentă versiune a sistemului multimedia Pivi Pro, compatibil cu Apple CarPlay, Android Auto și care suportă actualizări over-the-air. Sistemul Active Road Noise Cancellation și tehnologia Premium Cabin Lighting, cu 30 de culori ambientale, completează pachetul.

Noile Jaguar XE și XF R-Dynamic Black sunt echipate cu motorul diesel de 2.0 litri, micro-hibrid, care dezvoltă 204 CP și 430 Nm cuplu. Ambele au roți motrice spate și transmisie automată cu opt rapoarte.

În aceste condiții, XE R-Dynamic Black atinge 100 de km/h în 5.6 secunde, iar XF are nevoie de 5.8 secunde.

Jaguar a dat deja startul comenzilor în Marea Britanie, iar prețurile pornesc de la 39.100 euro.

via Jaguar

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Diesel 2 litri, cu un amarât de micro hibrid la mişto.

    Te umflă râsul, că în 2021 mai pot produce maşini uzate moral, nişte dinozauri poluatori big time, asta în timp ce chinezii accelerează producerea de maşini full electrice !!

    Abia aştept Giga Berlin.
    2 11
  • Seriff
    Chinezii accelereaza si producerea de pandemii, asta nu inseamna neaparat ca e bine.
    6 3
  • Andrei
    Afară e vopsit gardul (negru), înăuntru e tot leopardul. Pardon, jaguarul.
    Mașinile astea nu au fost competitive nici în momentul lansării. În afară de partea frontală, totul e urât și depășit. În plus, au și foarte multe probleme tehnice.
    Singurii interesați de mașinile asta sunt britanicii naționaliști care se fac ca nu știu ca JLR e o companie indiană.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru