Jaguar XFR-S va fi dezvăluit în luna noiembrie

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 11.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cea mai puternică versiunea a modelului Jaguar XF va fi dezvăluit în luna noiembrie a acestui an. Modelul XFR-S a fost surprins în teste de către jurnaliştii de la revista britanică Autocar.

Jaguar XFR-S va fi prezentat publicului în luna noiembrie a acestui an, spun ziarişti britanici de la Autocar. Un prototip al celei mai puternice versiuni de Jaguar XF a fost surprinsă în timp ce testa în Marea Britanie. Oficialii mărcii Jaguar au confirmat de curând că modelul există şi va fi lansat în această toamnă. 

Ca sursă de putere, viitorul Jaguar XFR-S va folosi acelaşi V8 spercharged de 545 CP ce se regăseşte şi sub capota modelului XKR-S. Cel mai probabil, noul model va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles din noiembrie. Prototipul identificat de britanicii de la Autocar avea o serie de elemente aerodinamice ce par aproape de producţia de serie. Jaguar XFR-S mai fusese zărit la teste şi pe circuitul Nurburgring, dar într-o versiune mai incipientă.

Noul Jaguar XFR-S va fi un rival de temumt pentru modelele BMW M5 de 560 CP şi Mercedes-Benz E63 AMG de 525 CP. Cea mai puternică versiunea modelului Jaguar XF în acest moment este XFR cu o putere de 510 CP .

via Autocar

Comentarii (4)

  • Chuck Norris
    Mai bine imi cumpar Trabant,ca e nemtesc.
    1 26
  • Masina cu personalitate, chiar daca nu se ridica la standardele de caliate pe care le are BMW sau Mercedes, totusi are ceva special, e ceva diferit.
    6 5
  • @Eko De ce nu se ridica ? Ba din potriva...le depaseste.
    7 1
  • La design le depaseste clar si la exterior si la interior, dar pe finisaje, motor, cutie, sasiu chiar mai au un pic de lucru. Dar nimic nu e atat de grav incat sa nu iti iei splendoarea asta de masina. Mai demult aveau si ceva probleme cu fiabilitatea, dar ma rog in ziua de azi destul rar se mai fac masini proaste, afar de chinezarii.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru