Jaguar XK 120 împlinește 70 de ani de la debut: britanicii sărbătoresc momentul prin lansarea ediției F-Type Chequered Flag

de Cornel Șocariciu
Luni, 29.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar lansează ediția specială Chequered Flag în gama F-Type. Britanicii vin cu mici modificări estetice și cu o serie de elemente noi la nivelul habitaclului. Versiunea F-Type Chequered Flag poate fi comandată cu motorizări pe benzină cu puteri cuprinse între 300 CP și 380 CP.

În urmă cu 70 de ani, Jaguar lansa pe piață modelul XK 120. Pentru a celebra acest moment, producătorul britanic a decis să introducă ediția specială Chequered Flag în gama F-Type.

Noua ediție lansată de Jaguar este disponibilă atât pe varianta F-Type Coupe, cât și pe versiunea decapotabilă. Noul F-Type Chequered Flag este echipat cu pachetul exterior Black Design Pack și integrează praguri laterale dezvoltate de divizia de performanță SVO și jante de 20 de inch. Clienții vor putea alege din trei nuanțe de caroserie: Caldera Red, Fuji White și Carpathian Grey.

Pentru interior, Jaguar a pregătit scaune îmbrăcate în piele Windsor, cusături gri sau roșii, accesorii din aluminiu și un steag caroiat cusut pe tetieră.

Conform reprezentanților Jaguar, versiunea F-Type Chequered Flag poate fi comandată cu trei motorizări. Varianta de bază este echipată cu motorul pe benzină de 2.0 litri capabil să ofere 300 CP și 400 Nm. Cel de-al doilea propulsor oferit de britanici are 3.0 litri și poate fi comandat în versiuni de 340 CP sau 380 CP.

Indiferent de motorul ales, clienții vor putea miza pe o cutie automată cu 8 trepte.

Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    De cand n-a mai vazut Jaguarul steagul cu patratele intr-o competitie cu adevarat importanta ? (prima clasata intr-o cursa )
    Din 1988 cumva ??:-))
    .............dupa trei decenii parca-i admisibila o astfel de declinare........
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru