Japonia: Clienții așteaptă cel puțin 6 luni pentru a primi noua Honda Civic Type R

de Alexandru Monenciu
Luni, 05.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, clienții din Japonia așteaptă cel puțin 6 luni pentru a primi noua Honda Civic Type R. Uzina din Saitama va construi, inițial, 400 de exemplare pe lună.

În urmă cu câteva zile, Honda a publicat detaliile tehnice pentru versiunea americană a lui Civic Type R. În cazul ei, motorul de 2.0 litri dezvoltă 319 CP și 420 Nm, cu 9 cai putere și 20 Nm mai mult decât vechea iterație.

Acum, cei de la Car Watch susțin că, în Japonia, clienții așteaptă cel puțin 6 luni pentru a primi noul Civic Type R. Inițial, uzina din Saitama va asambla 400 de exemplare în fiecare lună.

Dacă tot am adus în discuție noutățile tehnice ale noii Honda Civic Type R, mai trebuie menționat că modelul nipon vine echipat cu o transmisie manuală cu 6 rapoarte care integrează o volantă ușurată și un sistem de "rev matching" recalibrat.

Fiind bazată pe a 11-a generație Civic, versiunea de performanță a crescut în dimensiuni. Ampatamentul este acum cu 3.5 cm mai mare, lungimea a crescut și ea cu 2 centimetri, iar în dreptul lățimii este trecut un surplus de 1.5 cm.

via Car Watch

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru