Jeep a dezvăluit conceptul Yuntu, un SUV care ne demonstrează cât de departe poate merge isteria ecranelor multimedia

de Bogdan Mirică
Joi, 20.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai conceptul Yuntu, un SUV cu șapte locuri, în interiorul căruia descoperim o mulțime de ecrane multimedia, inclusiv cel mai lung ecran introdus până acum pe o mașină.

Toți marii constructori își doresc să fie prezenți pe piața din China pentru că potențialul comercial este uriaș. Jeep nu putea să lipsească, drept dovadă că a folosit Salonul Auto de la Shanghai pentru a lansa un concept nou, denumit Yuntu.

Acesta oferă o viziune futuristă a viitoarelor modele Jeep, care nu vor abandona liniile clasice, pătrățoase, dar vor căuta artificii estetice interesante: grila frontală rămâne similară, însă devine acum mai îngustă, blocurile optice nu mai sunt acum optice, fiind extrem de înguste atât în partea frontală, cât și în cea posterioară.

Interiorul se vrea a fi unul extrem de aerisit și primitor, accesul fiind facilitat de portierele cu deschidere opusă. Acoperișul din sticlă inundă totul cu lumină și pune în evidență detaliile cele mai importante: trei rânduri de scaune, o consolă centrală nouă și un ecran impresionant, mai mare decât tot ce am văzut până acum pe o mașină. 

Urmareste Automarket
Acesta pornește din spatele volanului, unde ține loc de instrumente de bord, și ajunge până în dreptul psagerului.
Mania ecranelor nu se oprește aici, pentru că în habitaclu mai exista alte opt ecrane, fiecare cu propriul sistem multimedia.

Jeep nu a oferit detalii despre propulsie, dar logo-urile PHEV care pot fi observate la nivel exterior sugerează prezența unui sistem hibrid.

Posibilitatea de a vedea acest SUV materializat este una ridicată, având în vedere că Jeep nu a exclus acest scenariu și are la dispoziție un joint-venture creat de părintele său Fiat cu producătorul local GAC.

Comentarii (1)

  • bine spus!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru