Jeep Renegade facelift primește un teaser înainte de lansarea din 6 iunie: SUV-ul va primi motoare noi de până la 180 CP

de Daniel Popescu
Luni, 04.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep Renegade va primi un facelift în 6 iunie care va beneficia de o nouă gamă de motoare pe benzină de până la 180 de cai putere.

Jeep a publicat luni un teaser pentru Renegade facelift care evidențiază o restilizare a stopurilor, care beneficiază acum de o formă mai dinamică decât pe modelul lansat în 2014.

Cu această ocazie, constructorul american a dezvăluit că Renegade facelift va putea fi admirat din 6 iunie la Salonul Auto de la Torino, înainte ca o prezentare completă să aibă loc în a doua jumătate a acestei luni.

Până atunci, Jeep a oferit câteva detalii de natură tehnică cu privire la schimbările de care va beneficia Renegade facelift, iar acestea vizează în special sistemul de propulsie. Astfel, SUV-ul subcompact va beneficia de o nouă familie de motoare pe benzină cu 3 sau 4 cilindri: o unitate de 1.0 litri și 120 CP și o unitate de 1.3 litri care va fi disponibilă în versiuni de 150 CP și 180 CP.

Noile unități de propulsie sunt mai eficiente și mai puternice decât cele care sunt disponibile în prezent pe actualul Renegade, și anume un propulsor de 1.6 litri și 110 CP și o unitate de 1.4 litri disponibilă în versiuni de 140 CP și 170 CP.

Americanii nu au menționat însă nimic despre posibilitatea ca Renegade facelift să beneficieze în continuare de motoare diesel.

Jeep a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute un amplu plan pentru extinderea gamei de modele prin lansarea unui pick-up în 2019 și a altor 3 SUV-uri până în 2022. În total, brandul pregătește patru modele 100% electrice și 10 hibrizi cu încărcare la priză, care vor fi lansate pe parcursul următorilor 4 ani.

Via Jeep

Comentarii (1)

  • someone
    oare acum asta e moda? motoare de 1.3 in 4 cilindri? ca si a-klasse cam tot asa are
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru