Jucătorii echipei de fotbal Leicester au primit cadou o mașină electrică, drept răsplată pentru câștigarea campionatului

de Bogdan Mirică
Sambata, 07.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Patronul echipei de fotbal Leicester s-a gândit să le cumpere jucătorilor săi o mașină nouă, ca bonus pentru câștigarea campionatului. Fotbaliștii vor putea să parcheze în garaj o mașină electrică.

Echipa de fotbal Leicester este una dintre cele mai mari surprize din Campionatul Englez de Fotbal. Cotată cu o șansă de 1 la 5000 de a câștiga campionatul, Leicester a reușit să își adjudece titlul în fața unor formații cu nume grele ca Manchester City, Manchester United, Chelsea sau Liverpool.

Sărbătoarea este încă în toi, iar proprietarul echipei, tailandezul Vichai Srivaddhanaprabha, continuă să își răsfețe jucătorii și oamenii din echipa tehnică, responsabili cu performanța istorică. Omul de afaceri a anunțat că le va oferi jucătorilor și celor din staff-ul tehnic, 30 la număr, câte o mașină nouă. Alegerea este însă puțin surprinzătoare, dacă stăm să ne gândim că a optat pentru câte un exemplar al modelului Mercedes B-Class Electric, adică versiunea alimentată exclusiv la priză a monovolumului german compact.

Esential 30 de exemplare Mercedes B-Class electric a cumpărat patronul echipei Leicester.
Patronul echipei Leicester va plăti peste un milion de lire sterline pentru cele 30 de mașini.
Nu știm cât se bucură fotbaliștii de noul cadou, întrucât ei sunt obișnuiți să conducă mașini exotice și ceva mai rapide, însă membrii familiilor lor cu siguranță se vor bucura.

Pe lângă noua mașină, Vichai Srivaddhanaprabha le-a promis jucătorilor o excursie în Las Vegas și o primă de campionat evaluată la 6.5 milioane de lire sterline, adică 8.2 milioane de euro. Ea va fi împărțită tuturor celor care au contribuit la câștigarea campionatului.

Comentarii (5)

  • Adrian
    La noi patronii luau toti banii si scria FALIMENT pe numele echipe ...
    0 0
  • andrei
    Au primit cadou CATE o masina electrica. Serios acum, din titlu se intelege ca toata echipa a primit o singura masina.
    3 0
  • foarte tare. pare japonez patronul la cum gandeste.
    o masina electrica e la fel de tare ca una cu v12.
    4 5
  • Din ce punct de vedere e la fel de tare? Mai ales cand vorbim de un B Class...
    2 0
  • Numai ca Seat n-are nicio masina electrica pe piata.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru