Jurgen Stackmann este noul preşedinte Seat, responsabil cu salvarea brandului spaniol

de Bogdan Mirică
Luni, 15.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jurgen Stackmann este noul preşedinte Seat. El îl va înlocui pe James Muir, începând cu data de 1 mai, şi va fi responsabil cu salvarea companiei.

Mutări importante în cadrul SEAT, unde James Muir, vechiul preşedinte al companiei, va lăsa locul lui Jurgen Stackmann. Acesta din urmă îşi va însuşi atribuţiile de conducere începând cu data de 1 mai, în vreme ce Muir va ocupa o poziţie de conducere la nivelul Grupului Volkswagen, urmând să raporteze direct consiliului director.

Jurgen Stackmann şi-a început cariera la Ford, în 1989, pentru care a ocupat mai multe funcţii în cadrul diviziilor din Marea Britanie şi Europa. Printre poziţiile ocupate la Ford se numără director de marketing pentru fabrica din Germania, vice-preşedinte de marketing Ford Europe în Londra şi director general vânzări şi marketing pentru Germania.

Stackman s-a alăturat echipei Volkswagen în 2010 pentru a coordona departamentul de vânzări şi marketing al Skoda. După aceea, începând cu septembrie 2012 el a fost numit in fruntea departamentului de marketing al Grupului Volkswagen si al Volkswagen autoturisme.

Urmareste Automarket
De cealaltă parte, James Muir, specializat în studierea limbii şi a literaturii germane, deţine o diplomă în marketing european.
Activitatea sa a început alături de divizia de vânzări Ford Marea Britanie în 1987. A părăsit Ovalul Albastru în 2001 pentru a merge la Mazda unde a ocupat pe rând funcţiile de director de proiect la Mazda Europa, director general la Mazda Marea Britanie şi vice-preşedinte al departamentului de vânzari Mazda Europa.

Începând cu 2005 a ocupat funcţia de preşedinte executiv Mazda Europa. Din 2009, Muir a început restructurarea companiei Seat în funcţia de director executiv.

via Seat

Comentarii (1)

  • Mai bine il rascumparau pe Peter Schreyer, macar stiau ca merg la sigur.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru