Kahn Design promite un roadster cu design retro bazat pe un Aston Martin

de Sebastian Toma
Marti, 03.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la Kahn Design, cunoscuţi în mod special pentru pachetele dezvoltate de-a lungul timpului pentru modelele Range Rover anunţă lansarea unui roadster retro construit pe o platformă Aston Martin.

Esential 550 CP va livra motorul V8 care va echipa primul model de sine stătător de la Kahn Design, bazat puternic pe un Land Rover Defender.
Kahn Design pregăteşte propriile sale modele, anunţă conaţionalii lor de la Autocar. Mai precis, tunerii din Bradford vor să construiască un roadster cu design retro, bazat pe o platformă Aston Martin, programate să debuteze pe piaţă în 2015. Înainte de acest model, Kahn Design va lansa o versiune modificată major a lui Land Rover Defender, care va fi primul model de sine stătător al companiei britanice. Acesta din urmă va fi echipat cu un motor V8 de origine General Motors, va avea o caroserie lungită cu 400 de milimetri în partea frontală şi se va numi Flying Huntsman.

POVEŞTI AUTO: 100 de ani de Aston Martin - între faliment şi One-77

Această schiţă îl prezintă pe Flying Huntsman, un Defender cu capota prelungită cu 400 de milimetri şi echipat cu motor V8 de şase litri.

Şeful Kahn Design refuză o ofertă incredibilă: 6.9 milioane de euro pentru o plăcuţă de înmatriculare

Urmareste Automarket

Roadsterul de la Kahn Design va fi construit cu ajutorul Evanta Motor Company, o marcă specializată în producţia de automobile high-end, inspirate de modelele clasice ale Aston Martin.

Printre replicile realizate de Evanta Motor Company se numără şi un model inspirat de DB4GT Zagato. Cu ajutorul celor de la Evanta, Kahn Design va realiza un model cu motorizare V8 de origine General Motors, şasiu tubular şi caroserie din fibră de carbon care să amintească de un Aston Martin, dar să beneficieze de elemente mecanice moderne şi robuste.

Evanta oferă o versiune "renăscută" a lui Aston Martin DB4 Zagato

DB4 Zagato construit de Evanta Motor Cars, noul partener al Kahn Design în dezvoltarea unui model care să amintească de un Aston Martin clasic. Viitorul sună bine.

Actualul Evanta DB4 Zagato a fost lansat în 2012 şi avea o motorizare V12 de la Aston Martin şi un tren de rulare şi o suspensie preluate de la Jaguar. Cei de la Kahn Design vor să construiască apoi şi o versiune coupe a modelului pe care-l pregătesc pentru 2015, care va avea un design inspirat de modelele italiene ale anilor '60. Tot în primăvara lui 2015, colaborarea dintre Kahn Design şi Evanta va dezveli o recarosare personalizată a unui model contemporan Aston Martin, realizată pentru un client şi aflată în prezent încă în stadiul de design. Fondatorul Kahn Design spune despre aceasta că a fost inspirată puternic de modelul Vanquish şi speră să obţină un caracter brutal pentru respectivul model, element pe care-l consideră eliminat din actuala gamă din Gaydon.

Aston Martin confirmă dezvoltarea unei noi platforme tehnice

Via Autocar

Comentarii (1)

  • Mie mi se pare ca au combinat o grila de DB4 cu niste faruri de E Type...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru