Kia ar putea lansa o versiune electrică pentru Picanto: “Este o mare provocare, dar vom reuși mai devreme sau mai târziu”

de Paul Cosma
Joi, 19.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia ar putea lansa o versiune electrică pentru Picanto. Constructorul susține că este o “mare provocare”, însă acest lucru se va întâmpla “mai devreme sau mai târziu”.

Segmentul mașinilor de oraș nu este neglijat de producători când vine vorba de electrificare, în ciuda provocărilor invocate de aceștia.

După ce noua generație a fost lansată în 2017, Kia oferă detalii despre viitorul lui Picanto, cel mai mic model din gama proprie. O versiune electrică pentru Picanto ar putea fi lansată în curând, dacă producătorul va găsi o cale pentru ca mașina să fie una accesibilă.

“Va fi o mare provocare, însă vom reuși, mai devreme sau mai târziu,” a spus Emillio Herrera, șeful Kia Motor Europe, cu privire la electricul Picanto.

Potrivit acestuia, este foarte greu de lansat un model electric de oraș la prețul de 10.000 de euro, așa cum au invocat alți producători. Kia susține că, în acest moment, un Picanto EV ar costa 20.000 de euro.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru