Kia GT4 Stinger - al doilea teaser al coupe-ului sportiv coreean

de Bogdan Mirică
Joi, 09.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat un nou teaser al conceptului GT4 Stinger, aşteptat să debuteze în cadrul Salonului de la Detroit. Prototipul este aşteptat să ofere 315 cai putere şi să le permită coreenilor accesul în segmentul coupe-urilor sportive.

În aşteptarea Salonului Auto de la Detroit, Kia continuă să îşi ţină în priză fanii cu un nou teaser al conceptului GT4 Stinger. Văzut ca o primă încercare a mărcii coreene de a pătrunde în segmentul modelelor sportive, conceptul îşi dezvăluie acum liniile cu ajutorul unei noi imagini.

Kia GT4 Stinger - prima imagine a coupe-ului sportiv coreean

Bosajele par a avea linii foarte pronunţate, în vreme ce capota primeşte două fante de aerisire. Aceste detalii se adaugă la cele cunoscute deja: blocurile optice LED atipice, montate vertical, și grila frontală extralargă care duce limbajul de design Kia la un nivel sportiv superior față de ceea ce am văzut în gama mărcii până astăzi.

Esential 315 cai putere va oferi conceptul Kia GT4 Stinger.
Coupe-ul cu patru locuri promite o gardă la sol coborâtă, jante de 20 de inch cu inserţii din fibră de carbon şi pneuri Pirelli P Zero, precum şi o extensie din fibră de carbon pentru partea inferioară a spoilerului frontal.

Despre motorizare ştim deja că GT4 Stinger va fi expus la Salonul de la Detroit cu un propulsor în patru cilindri, de 2.0 litri, turbo, capabil să dezvolte 315 cai putere.

Resursele sunt exploatate cu ajutorul unei transmisii manuale care trimite totul către puntea spate, generând astfel un comportament sportiv.

Kia a confirmat că nuanţa de vopsea pentru caroserie se numeşte Ignition Yellow, iar şasiul este unul dezvoltat special de departamentul său de inginerie. Pentru a opri cei 315 cai putere, Kia va folosi un sistem de frâne Brembo Gran Turismo cu patru pistonaşe.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru