KTM X-Bow, victorie in prima sa cursa

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 22.04.2008
KTM X-Bow a debutat in GT4 pe circuitul de la Silverstone si a reusit sa se impuna la clasa sa.

In deschiderea sezonului GT4 European Cup, cele doua masini KTM X-Bow au reusit sa-si adjudece primele doua pozitii pe circuitul de la Silverstone.

Sambata trecuta, germanii de la Reiter Engineering care au condus masinile KTM s-au impus la clasa GT4 Sports Lights. Astfel, pilotii Katherine Felser si Loris Bicocchi au terminat la general pe locurile sapte si unsprezece in prima cursa, respectiv pe locurile cinci si sase in a doua cursa. De mentionat este faptul ca pe grila de start s-au regasit printre cei 16 concurenti, bolizi de peste 400 CP precum Aston Martin N24, Corvette si Mustang.

Participarea la cursele GT4 este ultima faza a riguroaselor teste pe circuit pentru modelul KTM X-Bow. Testele au rolul de a perfectiona modelul X-Bow inainte de a intra la vara in productia de serie. Urmatoarea cursa la care vor participa cei de la Reiter Engineering cu masinile KTM va avea loc la Monza pe 16-18 mai.

Via | WorlCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru