La 13 ani, pilot de raliuri pe un Impreza de Grupa N!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 04.06.2009
Sean Galael, un indonezian de 13 ani, reuseste sa faca furori in Campionatul de Raliuri al tarii sale. Dupa ce a fost copilot la seniori, acum bate tot ca pilot la juniori!

Esential

13 ani are Sean Galael, indonezianul care este considerat viitorul Sebastien Loeb.

Parcursul excelent al lui Lewis Hamilton in cariera de pilot in motorsport face prozeliti in cealalta parte a lumii. Campionatul National de Raliuri din Indonezia s-a imbogatit in acest an cu un pilot de doar 13 ani care concureaza cu succes in KFC Junior Rally Sprint la volanului unui Subaru Impreza de Grupa N. Mai mult, Sean Galael a reusit sa castige ambele etape la care a participat pana acum, fiind vazut ca cea mai mare speranta a motorsportului din statul asiatic

Sezonul 2009 nu este primul in care galael este inscris intr-o astfel de competitie, el fiind anul trecut copilot in competitia seniorilor. Media din Asia sustine ca Galael ii va calca pe urme lui Sebastien Loeb, indonezianul reusind sa impresioneze multe echipe prin stilul sau agresiv de pilotaj.

via | Autojournal

Comentarii (6)

  • tare
    ar fi fost fain sa vedem un filmuletz ceva....
    1 0
  • copii ca el ajung la 20-21 de ani la stirile de la ora 5
    2 5
  • @adi
    prietene, asta nu merge cu subaru la 250/h in Obor, tata.pustiu se da intr-o competitie, inchisa publicului.sa stii ca nu are treceri de pietoni in creierii muntilor si nici semafoare in padure.Si fac pariu cu tine pe ce vrei, ca tu ajungi la stiri inaintea lui.Pustiu are un curs de pilotaj poate chiar mai multe, iar unele costa mai mult decat masina ta.E mai profesionist decat tine de 1000 de ori cu ochii inchisi.Iar in trafic pustiu evita un accident mai eficient la 200 decat tu la 50.Cand te uiti toata ziua la "fotbal" nu ai cum sa stii ce inseamna un pilot de raliu, sau orice pilot in motorsport.

    Da ajunge la stiri, da la toate orele si nu la noi in tara. titlu? "Tanarul de 19 ani a castigat primul sau titlu mondial in WRC".Asa da, o sa apara.
    6 0
  • CRISTI13
    Bravo
    Asta da pilot inascut,nu ca altii de la noi care se cred piloti inascuti dar cu ghilimelele de rigoare :)
    0 0
  • Bravo Lui!
    Fratilor sincer...cine are pasiune pentru masini face cine nu,nu stie sa deosebeasca pedalele....
    0 0
  • pruteanu
    "Sezonul 2009 nu este primul in care galael este inscris intr-o astfel de competitie". Merita macar un G mare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru