Lamborghini a publicat noi imagini cu exemplarul unicat Countach LP 500. Cumpărătorul misterios l-a testat pe circuit

de Alexandru Monenciu
Vineri, 22.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a recreat conceptul din care s-a născut legendarul Countach. Exemplarul unic a fost condus de cumpărătorul misterios chiar înaintea debutului din cadrul Concursului de Eleganță Villa d'Este.

Concursul de Eleganță Villa d'Este a revenit în 2021, după un an de pauză. Printre cele mai notabile premiere s-a numărat și Lamborghini Countach LP 500, o renaștere a conceptului care a anunțat lansarea legendarului Countach de serie. Prototipul original a fost distrus în urma unor teste.

Conceptul a fost realizat de divizia de restaurare Automobili Lamborghini Polo Storico. Italienii au lucrat 25.000 de ore pentru a da naștere acestui automobil, rezervat unui client misterios.

Mașina a fost expusă în premieră la Villa d'Este, dar nu înainte ca viitorul proprietar să o testeze pe circuitul Vizzola Ticino. Cu această ocazie, producătorul din Sant'Agata Bolognese a vrut să demonstreze că renașterea conceptului Countach LP 500 este funcțională.

Acum, Lamborghini a publicat o serie de imagini de la acel eveniment.

Până în 15 noiembrie, Lamborghini Countach LP 500 va fi expus la muzeul constructorului italian. Alături de el, vizitatorii vor putea admira, de asemenea, șasiul tubular al unui Countach LP 400 și un Countach 5000 QV.

via Lamborghini

Comentarii (2)

  • Bertone au fost dați naibii, anii 70 de asemenea.pentru mine Fiat Ritmo este o minune
    2 0
  • Se vor duce toți.chiar toți
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru