Lamborghini închide fabrica din Italia până pe 25 martie: “Este un act de responsabilitate socială”

de Paul Cosma
Vineri, 13.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a anunțat că fabrica sa din Italia va fi închisă pentru aproximativ două săptămâni, până în 25 martie, pentru a limita extinderea epidemiei de coronavirus. “Este un act de responsabilitate socială în această situație extraordinară cu care ne confruntăm,” a spus CEO-ul Lamborghini, Stefano Domenicali.

Producția Lamborghini de la Sant'Agata Bolognese (în apropiere de Bologna) va fi întreruptă temporar. Constructorul anunță că măsura este menită să-i protejeze pe angajați de infectarea cu COVID-19.

Astfel, Lamborghini nu va mai produce nicio mașină pentru circa doua săptămâni, până în data de 25 martie.

“Este un act de responsabilitate socială față de angajații noștri, în această situație extraordinară cu care ne confruntăm. Monitorizăm situația pentru a reacționa rapid, astfel încât să repornim producția la momentul potrivit,” a transmis Stefano Domenicali, CEO-ul Lamborghini.

Guvernul italian a anunțat închiderea tuturor magazinelor până în data de 25 martie, cu excepții precum farmaciile și magazinele alimentare. În ceea ce privește fabricile, autoritățile au spus că acestea pot funcționa cu “măsuri de precauție”.

Via Automotive News

Comentarii (2)

  • netam-nissan
    am auzit ca si nepalul a inchis muntele everest dar si ala vrea sa fuga din carantina la rude pe drumu matasii.
    ca italia era singura din ue care batuse palma cu chinejii si poate trebuia faultata.
    altfel stefano domenicali o fi ruda cu alt domenicali? zic de claudio, sef si el tot la audi pardon ducati na simpla coincidenta de masoni musoni si tot asa.
    16 2
  • @netam, nu esti deloc prostovan cum te cred unii - daca te lasa cineva in gara sigur iei trenul. :)
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru