Lamborghini pregătește o nouă versiune pentru Huracan. Italienii anunță data lansării

de Alexandru Monenciu
Luni, 04.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile anunță o nouă lansare programată pentru data de 12 aprilie. Cel mai probabil vorbim despre o nouă versiune a modelului Huracan.

Italienii de la Lamborghini au publicat o imagine prin care anunță o nouă lansare, programată pentru data de 12 aprilie. În imagine se poate observa o componentă din fibră de carbon, dar și emblema care ne arată că modelul misterios este echipat cu un motor V10.

Cum Huracan este singurul model, din portofoliul actual, echipat cu un asemenea propulsor, cel mai probabil Lamborghini va prezenta o nouă versiune a acestuia. În plus, reprezentanții companiei au confirmat la începutul acestui an că pregătesc două noi versiuni pentru Huracan.

Cea cu care vom face cunoștință în 12 aprilie ar putea fi o versiune mai "cuminte" a lui Huracan STO, cu un pachet aerodinamic revizuit.

Cealaltă versiune, la care am făcut referire în acest articol, ar putea fi chiar versiunea de serie a conceptului Sterrato, prezentat în urmă cu 3 ani.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru