Lamborghini prezintă noul Huracan Tecnica: 640 CP și roți motrice spate

de Alexandru Monenciu
Marti, 12.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile prezintă oficial noul Huracan Tecnica, o versiune situată în gamă între Huracan Evo cu roți motrice spate (pe care este de altfel bazată) și Huracan STO.

După ce în urmă cu câteva zile a publicat o imagine teaser care anunța o nouă versiune pentru modelul Huracan, Lamborghini dezvăluie acum primele imagini și informații despre aceasta. Numele ei este Huracan Tecnica.

Înainte de toate, vorbim despre o versiune situată între Huracan Evo RWD (pe care este de altfel bazată) și "extremul" Huracan STO.

Din punct de vedere estetic, Lamborghini a instalat un spoiler frontal nou, a împrumutat mai multe elemente de design de la Sian, Terzo Millenio și Essenza SCV12, jantele Damiso au diametrul de 20 de inch, iar spatele supercar-ului a fost modificat aproape în totalitate.

Regăsim aici un capac din fibră de carbon pentru motor, terminații hexagonale pentru sistemul de evacuare, spoiler nou, difuzor de aer și un eleron îmbunătățește apăsarea pe spate cu 35%.

Mulțumită numeroaselor elemente din fibră de carbon, masa proprie a mașinii este de 1.379 de kilograme. Altfel spus, cu 10 kilograme mai puțin decât Huracan Evo RWD, versiunea pe care este bazată.

Noul Lamborghini Huracan Tecnica vine echipat cu versiunea motorului V10 regăsită pe Huracan STO.

Asta înseamnă că unitatea dezvoltă 640 CP și 565 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.2 secunde.

Pachetul este completat de frâne carbon ceramice, sistemul Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata, sistemul de direcție integrală și sistem de vectorizare a cuplului.

Primele exemplare vor fi livrate în cursul acestui an.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru