Lamborghini va lansa un nou model abia în 2024 sau 2025: “Nu avem nevoie să ne grăbim, vom lua decizia la momentul potrivit”

de Paul Cosma
Joi, 19.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini nu se grăbește să lanseze un al patrulea model în gamă și spune că această decizie va fi luată la “momentul potrivit”. Potrivit șefului Stefano Domenicali, un nou model al constructorului italian va fi lansat, cel mai probabil, între anii 2024 și 2025.

Lamborghini se bucură de o perioadă de succes, cu vânzări record susținute și de lansarea primului lor SUV, Urus fiind al treilea model din gama actuală.

În acest context, italienii spun că un al patrulea model în gamă nu va fi lansat prea curând și că vor să cântărească foarte bine o asemenea decizie. Potrivit companiei, acest model ar putea să fie o sportivă cu 4 uși sau un nou supercar de genul Aventador și Huracan.

“Avem nevoie de stabilitate în continuare. Nu trebuie să gândim pe termen scurt. La momentul potrivit, vom lua o decizie referitoare la introducerea unui nou model, pentru care avem deja mai multe idei. Trebuie să vedem ce își dorește clientul și pentru asta avem nevoie de timp. Un al patrulea model nu va veni mai devreme de 2024 sau 2025,” a explicat Stefano Domenicali, șeful Lamborghini.

În prima jumătate a lui 2018, constructorul italian a reușit să vândă un număr de 2.327 de mașini către clienții din toată lumea, cu 11% mai mult decât în primele 6 luni de anul trecut. Rezultatul reprezintă un nou record istoric pentru vânzările Lamborghini, depășind chiar vânzările totale de acum 5 ani.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru